Cultura dijous 1 març 2018 Autor: somsegarra

Presentació del llibre 'Els complements del nom', obra guanyadora del premi 7Lletres 2017


<< Tornar     
Presentació del llibre 'Els complements del nom', obra guanyadora del premi 7Lletres 2017 Autor: 7lletres

El proper dijous 1 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera la presentació del llibre 'Els complements del nom', obra guanyadora de l’última edició del premi 7lletres.

La presentació anirà a càrrec del periodista i escriptor Jaume Barrull i de Joana Soto de Pagès Editors. Comptarà amb la presència de l’autor Òscar Palazón, de Ramon Armengol, Conseller Comarcal de Cultura, i de Jaume Rossich, Regidor de Cultura de la Paeria de Cervera.

'Els complements del nom' se situa en un territori poc habitual per a la literatura: el del barri de la perifèria urbana, on l’heroïcitat consisteix a arribar a final de mes i lluitar per la dignitat de la família. Allí sobreviuen un grup heterogeni de personatges que busquen la felicitat en un ambient poc amable, fins i tot adoptant decisions extremes.

Òscar Palazón Ferré, nascut a Lleida, és professor de secundària, escriptor i traductor. Llicenciat en filologia anglogermànica, actualment treballa com a professor d’anglès en un institut de Tarragona.Etiquetes: llibres òscar palazón 7lletres cervera
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dimarts 20 octubre 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator