Cultura dissabte, 28 de Juliol de 2018 Autor: somsegarra

Concerts dels Amics de les Arts


<< Tornar     
Concerts dels Amics de les Arts a Calaf
Concerts dels Amics de les Arts a Calaf Foto: fas

Dissabte 28 de juliol, a les 22:30h, a Les Eres del Tardà de Calaf Els Amics de les Arts clouran els Festivals Alta Segarra 2018.

Format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué, el quartet de moda faran parada als Festivals Alta Segarra per presentar-nos Un estrany poder (Warner, 2017), el seu quart disc d’estudi.

Nascuts l’any 2005 a Barcelona, amb 13 anys de trajectòria a l’esquena, han creat himnes com “Jean-Luc”, “Ja no ens passa” o “Louisiana o els camps de cotó”, entre els que ràpidament s’hi han afegit cançons més recents, com “Les coses”, “Un estrany poder” o “El seu gran hit”. Temes nous que ràpidament s’han afegit a la llista de hits corejats per una munió de seguidors que no fan més que crèixer.

Juntament amb Bed&Breakfast, aquest últim disc s’ha convertit en el més aclamat de la banda. La crítica musical l’ha qualifficat com un pas endavant a la seva carrera musical. Un treball vigorós, més electrònic i contundent. Una evolució però, que no deixa de banda l’escència de Els Amics de les Arts i la seva complicitat a l’escenari.

Preus

Entrada anticipada: 16 euros
Entrada anticipada+tast gastronòmic: 24 euros

Entrada a taquilla: 20 euros
Entrada a taquilla+tast gastronòmic: 28 euros

Comprar entradesEtiquetes: festivals alta segarra els amics de les arts calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?