Cultura dijous 29 setembre 2005 Autor: APACT

Caminades de Tardor 2005


<< Tornar     

Posa't a punt! Aquesta activitat té com a objectiu donar a conèixer l'entorn natural i el patrimoni artí­stic de la Vall del Llobregós, alhora que es fa una activitat tan recomanable com és caminar.

Hi pot prendre part tothom qui ho desitgi, les caminades són gratuïtes i guiades per membres de l'Associació del Patrimoni Artí­stic i Cultural de Torà (APACT), amb recorreguts curts, de poc desnivell i d'una durada aproximada de tres a quatre hores comptant les visites i descansos.

S'han introduït recorreguts nous, si bé es mantindran els més clàssics i de més acceptació, com Vallferosa i Castellfollit de Riubregós. A diferència de l'any passat no es dóna cap avituallament, cal doncs portar-se l'esmorzar i la beguda.

En conjunt s'han programat sis caminades, a partir del proper 16 d'octubre. Hora de sortida 9,30 hores Lloc de sortida Plaça de la Font de Torà

- 16 d'octubre. Ruta de Castellfollit. Iniciarem les caminades amb un recorregut fàcil i sense desnivell pels Plans de Fontanet, amb sortida i arribada a Torà. Es visitarà Santa Maria de Castellfollit, el poble i el castell.

- 23 d'octubre. Ruta de Palouet i Taltaüll. Ens desplaçarem amb vehicles fins a Palouet, on farem un curt recorregut per la guixera d'anada i tornada fins a Taltaüll. Visitarem ambdós pobles.

- 30 d'octubre. Ruta de la Torre de Vallferosa. Ens desplaçarem amb vehicles fins al mas Clavells on farem un recorregut pel mas Marquilles, toll de l'amic i, finalment, la torre de Vallferosa.

- 6 de novembre. Ruta del castell de Boixadors. Ens desplaçarem amb vehicles fins a la població de Prades de la Molsosa, on farem un curt recorregut d'anada i tornada fins el Castell de Boixadors.

- 13 de novembre. Ruta de Vicfred. Recorregut una mica més llarg amb sortida i arribada a Torà. Visitarem el poble i el castell de Vicfred, des d'on gaudirem d'unes excel·lents vistes.

- 20 de novembre. Ruta de Soldevila. Ens desplaçarem amb vehicles fins el mas Soldevila, on iniciarem una caminada per la ribera del torrent de Llanera, amb anada i tornada fins al castell i església de Sant Martí­ de Llanera.

Etiquetes: caminada rutes turisme apact

Lectures: 859 Darrera: 23.09.2021

Ho vols compartir?


dimarts 28 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator