Cultura dijous, 29 de Setembre de 2005 Autor: APACT

Caminades de Tardor 2005


<< Tornar     

Posa't a punt! Aquesta activitat té com a objectiu donar a conèixer l'entorn natural i el patrimoni artí­stic de la Vall del Llobregós, alhora que es fa una activitat tan recomanable com és caminar.

Hi pot prendre part tothom qui ho desitgi, les caminades són gratuïtes i guiades per membres de l'Associació del Patrimoni Artí­stic i Cultural de Torà (APACT), amb recorreguts curts, de poc desnivell i d'una durada aproximada de tres a quatre hores comptant les visites i descansos.

S'han introduït recorreguts nous, si bé es mantindran els més clàssics i de més acceptació, com Vallferosa i Castellfollit de Riubregós. A diferència de l'any passat no es dóna cap avituallament, cal doncs portar-se l'esmorzar i la beguda.

En conjunt s'han programat sis caminades, a partir del proper 16 d'octubre. Hora de sortida 9,30 hores Lloc de sortida Plaça de la Font de Torà

- 16 d'octubre. Ruta de Castellfollit. Iniciarem les caminades amb un recorregut fàcil i sense desnivell pels Plans de Fontanet, amb sortida i arribada a Torà. Es visitarà Santa Maria de Castellfollit, el poble i el castell.

- 23 d'octubre. Ruta de Palouet i Taltaüll. Ens desplaçarem amb vehicles fins a Palouet, on farem un curt recorregut per la guixera d'anada i tornada fins a Taltaüll. Visitarem ambdós pobles.

- 30 d'octubre. Ruta de la Torre de Vallferosa. Ens desplaçarem amb vehicles fins al mas Clavells on farem un recorregut pel mas Marquilles, toll de l'amic i, finalment, la torre de Vallferosa.

- 6 de novembre. Ruta del castell de Boixadors. Ens desplaçarem amb vehicles fins a la població de Prades de la Molsosa, on farem un curt recorregut d'anada i tornada fins el Castell de Boixadors.

- 13 de novembre. Ruta de Vicfred. Recorregut una mica més llarg amb sortida i arribada a Torà. Visitarem el poble i el castell de Vicfred, des d'on gaudirem d'unes excel·lents vistes.

- 20 de novembre. Ruta de Soldevila. Ens desplaçarem amb vehicles fins el mas Soldevila, on iniciarem una caminada per la ribera del torrent de Llanera, amb anada i tornada fins al castell i església de Sant Martí­ de Llanera.

Etiquetes: caminada rutes turisme apact

Ho vols compartir?