Cultura divendres, 26 de Juliol de 2019 Autor: somsegarra

Festivals Alta Segarra 'Guillem Roma amb Alessio Arena i The Pinker Tones i el Quartet Brossa'


<< Tornar     

26 i 27 de juliol a Calaf

Festivals Alta Segarra 'Guillem Roma amb Alessio Arena i The Pinker Tones i el Quartet Brossa'
Festivals Alta Segarra 'Guillem Roma amb Alessio Arena i The Pinker Tones i el Quartet Brossa' Foto: fas

El Bosquet del Rentador de Calaf serà l’escenari del darrer cap de setmana dels Festivals Alta Segarra 2019.

El divendres 26 de juliol actuarà Guillem Roma acompanyat d’Alessio Arena. El músic osonenc presentarà el darrer treball 'La constant i la variable' amb cançons que viatgen entre els sons merditerranis i les influències del Carib i Llatinoamerica, acompanyat per una banda de luxe i a més un convidat molt especial, el cantautor i escriptor napolità Alessio Arena.

Dissabte el certamen musical es clourà amb l’espectacle Leon una proposta en el qual The Pinker Tones i el Quartet Brossa s'uneixen per fer un tribut a la trajectòria artística i personal de Leon Theremin, inventor de l'instrument homònim, considerat el primer sintetitzador i un dels pioners en la música electrònica.

Venda d’entradesEls abonaments i les entrades per al festival es poden adquirir a través del portal entrapolis. El preu de les entrades oscil·la entre els 12 i el 17 euros, segons el concert, i hi haurà l’opció d’agafar les entrades amb o sense tast gastronòmic. Aquest tast té un cost de 10 euros i un any més estarà organitzat pel Grup Anifcalac amb el qual es podran degustar productes de proximitat de gran qualitat, incloent menjar i beguda.Etiquetes: festivals alta segarra Guillem Roma The Pinker Tones i el Quartet Brossa calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?