Cultura divendres 22 setembre 2006 Autor: Xavier Sunyer

Caminades de Tardor a Torà


<< Tornar     

Les caminades de tardor de Torà tenen per objectiu donar a conèixer, tot caminant, l'entorn natural i el patrimoni artí­stic de la Vall del Llobregós. Els recorreguts solen ser curts, de poc desnivell i d'una durada entre tres i 4 hores en funció de la durada de les visites i descansos.

Aquest any hem escollit sis recorreguts nous:

15 d'octubre. Ruta de Vilamajor. Desplaçament amb vehicles fins Vilamajor (Cabanabona). Caminada de dues hores per camins visitant l'atractiu casc antic de Vilamajor.

22 d'octubre. Ruta de Calonge. Desplaçament amb vehicles fins a Calonge de Segarra. Caminada d'unes dues hores per camins visitant el castell i església de Calonge i el nucli de Sant Pere de l'Arç.

29 d'octubre. Ruta de l'EIN. Desplaçament amb vehicles fins el mas Puig-arner (Sanaüja). Caminada d'unes dues hores i mitja per l'espai protegit de l'EIN del Llobregós.

5 de novembre. Ruta de Sant Just d'Ardèvol. Desplaçament amb vehicles fins el mas Soldevila. Caminada d'unes tres hores i mitja per les obagues d'Ardèvol visitant Sant Just.

12 de novembre. Ruta de Sallent. Desplaçament amb vehicles fins Sanaüja. Caminada d'unes dues hores i mitja fins la torre de guaita de Sallent.

19 de novembre. Ruta de Gospí­. Desplaçament amb vehicles fins Vicfred. Caminada d'unes 3 hores i mitja visitant els nuclis de Viver, Gospí­ i Comabella.

Els temps assenyalats són aproximats, sense comptar aturades i visites. Tots els desplaçaments es faran amb vehicles particulars. No es dona cap avituallament. La participació és lliure i no organitzada, per tant l'APACT no es farà responsable que cap dany que puguin patir els caminants que prenguin part en aquesta activitat.

Hora sortida: 9.30 hores
Lloc de sortida: Plaça de la Font de Torà
Més informació: info@apactora.org tel.670050347Etiquetes: caminada rutes turisme apact

Lectures: 880 Darrera: 18.09.2021

Ho vols compartir?


dilluns 27 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator