Cultura divendres, 22 de Setembre de 2006 Autor: Xavier Sunyer

Caminades de Tardor a Torà


<< Tornar     

Les caminades de tardor de Torà tenen per objectiu donar a conèixer, tot caminant, l'entorn natural i el patrimoni artí­stic de la Vall del Llobregós. Els recorreguts solen ser curts, de poc desnivell i d'una durada entre tres i 4 hores en funció de la durada de les visites i descansos.

Aquest any hem escollit sis recorreguts nous:

15 d'octubre. Ruta de Vilamajor. Desplaçament amb vehicles fins Vilamajor (Cabanabona). Caminada de dues hores per camins visitant l'atractiu casc antic de Vilamajor.

22 d'octubre. Ruta de Calonge. Desplaçament amb vehicles fins a Calonge de Segarra. Caminada d'unes dues hores per camins visitant el castell i església de Calonge i el nucli de Sant Pere de l'Arç.

29 d'octubre. Ruta de l'EIN. Desplaçament amb vehicles fins el mas Puig-arner (Sanaüja). Caminada d'unes dues hores i mitja per l'espai protegit de l'EIN del Llobregós.

5 de novembre. Ruta de Sant Just d'Ardèvol. Desplaçament amb vehicles fins el mas Soldevila. Caminada d'unes tres hores i mitja per les obagues d'Ardèvol visitant Sant Just.

12 de novembre. Ruta de Sallent. Desplaçament amb vehicles fins Sanaüja. Caminada d'unes dues hores i mitja fins la torre de guaita de Sallent.

19 de novembre. Ruta de Gospí­. Desplaçament amb vehicles fins Vicfred. Caminada d'unes 3 hores i mitja visitant els nuclis de Viver, Gospí­ i Comabella.

Els temps assenyalats són aproximats, sense comptar aturades i visites. Tots els desplaçaments es faran amb vehicles particulars. No es dona cap avituallament. La participació és lliure i no organitzada, per tant l'APACT no es farà responsable que cap dany que puguin patir els caminants que prenguin part en aquesta activitat.

Hora sortida: 9.30 hores
Lloc de sortida: Plaça de la Font de Torà
Més informació: info@apactora.org tel.670050347Etiquetes: caminada rutes turisme apact

Ho vols compartir?