Cultura dissabte 2 octubre 2021 Autor: editor

3a edició del festival NATURES


<< Tornar     
cartell 3a edició del festival NATURES
cartell 3a edició del festival NATURES Foto: tragantCamp

Els dies 2 i 3 d'octubre de 2021 tindrà lloc a L'Alzina (Vilanova de l'Aguda) la 3a edició del festival NATURES, organitzat per tragantCamp. Enguany la proposta introdueix dues novetats: amplia els dies de programació amb públic i incorpora noves mirades provinents del camp de la performance art.

El 2 d'octubre hi haurà les 'Actuacions integrades en el paisatge', amb les propostes de 'Labranza' (dansa) del col·lectiu Lamajara Danza, 'Pelat' (dansa i circ) de Joan Català i 'Pecata Beata' (música) de Carola Ortiz. Prèviament tindrà lloc una conversa amb la historiadora de l'art Maria Garganté sobre la relació entre art i territori en l'actualitat.

El 3 d'octubre acollirà una conversa amb l'artista Fina Miralles, titulada 'Fina sembra, que uns altres ja recolliran', on es repassarà la seva relació amb la natura; un taller sobre 'Percepció, cos i paisatge', liderat per l'educadora Mireia Torrent. El plat fort de la jornada serà el 'Recorregut Itinerant d'Intervencions Artístiques', una passejada amb el públic on s'explicaran 8 creacions artístiques a l'entorn l'Alzina de l'Aguda.

Del 9 al 12 d'octubre, realitzaran el programa de formació de NATURES'21 amb dos laboratoris de creació en format d'estada, adreçats a tothom qui vulgui endinsar-se en l'experimentació les disciplines de la dansa i les arts plàstiques a la natura.

Un dels laboratoris serà 'Dance on Land', a càrrec del ballarí i coreògraf internacional Shinichi Iova-Koga i dirigit a aquells cossos que vulguin crear un joc artístic entre les matèries primeres que trobem a la natura per expressar emocions i camins personals.

L'altra de les propostes formatives serà el 'Laboratori de Land Art', de l'artista Nil Nebot, qui posarà en relació l'art i el territori a través de la pràctica que anomena 'Art Neo Rupestre'.

programa 3a edició del festival NATURES -
programa 3a edició del festival NATURES
Foto: tragantCamp


Etiquetes: festival natures tragantcamp alzina

Lectures: 6 Darrera: 23.05.2022

Ho vols compartir?


divendres 27 maig 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
36 Fotos
Memorial Stolpersteine a Torà
Memorial Stolpersteine a Torà
18 Fotos

Traductor / Translator