Cultura dissabte, 2 de Octubre de 2021 Autor: editor

3a edició del festival NATURES


<< Tornar     
cartell 3a edició del festival NATURES
cartell 3a edició del festival NATURES Foto: tragantCamp

Els dies 2 i 3 d'octubre de 2021 tindrà lloc a L'Alzina (Vilanova de l'Aguda) la 3a edició del festival NATURES, organitzat per tragantCamp. Enguany la proposta introdueix dues novetats: amplia els dies de programació amb públic i incorpora noves mirades provinents del camp de la performance art.

El 2 d'octubre hi haurà les 'Actuacions integrades en el paisatge', amb les propostes de 'Labranza' (dansa) del col·lectiu Lamajara Danza, 'Pelat' (dansa i circ) de Joan Català i 'Pecata Beata' (música) de Carola Ortiz. Prèviament tindrà lloc una conversa amb la historiadora de l'art Maria Garganté sobre la relació entre art i territori en l'actualitat.

El 3 d'octubre acollirà una conversa amb l'artista Fina Miralles, titulada 'Fina sembra, que uns altres ja recolliran', on es repassarà la seva relació amb la natura; un taller sobre 'Percepció, cos i paisatge', liderat per l'educadora Mireia Torrent. El plat fort de la jornada serà el 'Recorregut Itinerant d'Intervencions Artístiques', una passejada amb el públic on s'explicaran 8 creacions artístiques a l'entorn l'Alzina de l'Aguda.

Del 9 al 12 d'octubre, realitzaran el programa de formació de NATURES'21 amb dos laboratoris de creació en format d'estada, adreçats a tothom qui vulgui endinsar-se en l'experimentació les disciplines de la dansa i les arts plàstiques a la natura.

Un dels laboratoris serà 'Dance on Land', a càrrec del ballarí i coreògraf internacional Shinichi Iova-Koga i dirigit a aquells cossos que vulguin crear un joc artístic entre les matèries primeres que trobem a la natura per expressar emocions i camins personals.

L'altra de les propostes formatives serà el 'Laboratori de Land Art', de l'artista Nil Nebot, qui posarà en relació l'art i el territori a través de la pràctica que anomena 'Art Neo Rupestre'.

programa 3a edició del festival NATURES -
programa 3a edició del festival NATURES
Foto: tragantCamp


Etiquetes: festival natures tragantcamp alzina

Ho vols compartir?