Cultura diumenge, 27 de Març de 2022 Autor: somsegarra

La Passió de Cervera 2022


<< Tornar     
cartell La Passió de Cervera 2022
cartell La Passió de Cervera 2022 Foto: passió cervera

Enguany es reprenen les representacions de la Passió de Cervera que organitza el Patronat de la Passió de Cervera. La podeu veure els diumenges 27 de març i 4 d'abril a les 10h i els dies 9, 15, 24 i 30 d'abril al Gran Teatre de Cervera.

L'inici històric d'aquestes representacions es remunta al segle XV essent les que ostenten més antiguitat d'Europa. A finals del segle passat era costum representar a l'església de Santa Maria de Cervera, de forma popular, un Misteri de La Passió.

L'èxit ha estat constant de llavors ençà i el text i l'escenificació ha sofert innombrables millores: La direcció artística s'ha professionalitzat. S'han incorporat dos escenaris laterals al Gran Teatre de La Passió que ofereixen una visió espectacular amb els actuals 40 metres totals de boca d'escenari, que en combinar-se els tres escenaris aconsegueixen un ritme cinematogràfic de l'espectacle. Tot això i la col·laboració de 300 persones a l'escenari configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

La música originalment escrita pel mestre Jesús Mª Quintana, fou adaptada a orquestra simfònica pel mestre Jordi Castellà, grabada l'any 2007 per la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, amb la participació de les Corals Ginesta i Infantil Nova Cervera i amb la veu solista de la soprano Mireia Rossich. Actualment és la música que acompanya les escenes de La Passió.

Preu de les entrades
Preu Adults 22€
Preu Infantil (fins 12 anys) 7€
Preu Joves i majors de &5 18€

Compra d'entrades en líniaEtiquetes: teatre passió cervera
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?