Cultura dimecres 10 novembre 2010 Autor: editor

Anna Roig i l'Ombre de ton chien


<< Tornar     

Grup penedesenc que presenta un projecte musical de molta qualitat, amb arranjaments vitals i eclèctics que abarquen sense complexos sonoritats tant del jazz com del pop.

Anna Roig i L'ombre de ton chien
Anna Roig i L'ombre de ton chien

Anna Roig i L'ombre de ton chien és la maduració de dos projectes, el de l'Anna Roig com a cantautora, i el de L'ombre de ton chien com a grup.

Ja fa més de tres anys que l'Anna Roig recorre els escenaris catalans amb L'ombre de ton chien, versionant grans clàssics de la Cançó Francesa, la seva mare és francesa. Després de tres anys en que el seu espectacle ha tingut una gran acceptació per part del públic, L'ombre de ton chien han decidit fer un pas endavant en el seu treball, passant de versionar cançons a treballar a partir d'un repertori propi, basat en les cançons de l'Anna.

L'ombre de ton chien està format per Anna Roig a la veu, Magí­ Batalla a la guitarra, Carles Sanz als teclats, Carles Munts al contrabaix i Ricard Parera a la bateria.

Magí­ Batalla, que també és el productor del cantautor Cesk Freixas, s'ha encarregat de l'enregistrament del primer disc de la banda Corro sota la pluja  + info (enllaç extern)

Etiquetes: músics cantautora penedès

Lectures: 840 Darrera: 19.05.2021

Vídeos

Je t'aime

Trini Sánchez Mata

Ho vols compartir?


dimecres 22 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator