Cultura divendres, 10 de Desembre de 2010 Autor: editor

Albert Pla i Pascal Comelade presenten 'Somiatruites'


<< Tornar     

Els artistes Albert Pla i Pascal Comelade es reuneixen per primera vegada en un projecte comú, 'Somiatruites'. L'espectacle il·lustra aquells pensaments, records, anhels i l'estat d'ànim que hom sent abans d'anar a dormir.

Albert Pla i Pascal Comelade a Somiatruites
Albert Pla i Pascal Comelade a Somiatruites

L'espectacle, que els mateixos creadors han definit com un "concert", és la barreja de les músiques i melodies de Comelade i de les lletres de Pla, i l'interpreta l'orquestra Somiatruites, formada expressament per a l'ocasió.

Completen la formació Ivan Telefúnkez, Jordi Busquets i David Sáenz de Buruaga. També hi haurà els Farrés Brothers, que mouran dos personatges creats per a l'ocasió, Dj Crepúsculo i les siameses Superglue. Aquests dos personatges, han explicat, "no tenen una relació clara amb les cançons però sí­ que formen part de l'univers del concert".

Comelade ha reconegut que és alguna cosa "molt diferent" del que havia fet fins ara i que, de fet, va ser Pla qui va agafar les seves músiques i els va posar lletra. "Vi amb 50 cançons i en mitja hora vaig dir-li aquesta sí­ o aquesta no", ha explicat.

El concert està compost de 22 cançons, dues d'elles completament noves, tant pel que fa a la lletra com a la música. La resta de cançons tenen lletres noves, també.

'Somiatruites', estrenat al cicle Temporada Alta el passat novembre, s'interpretarà del 9 al 12 de desembre al teatre Lliure de Barcelona.

Albert Pla, Pascal Comelade i la petita orquestra Somiatruites -
Albert Pla, Pascal Comelade i la petita orquestra Somiatruites


Etiquetes: albert pla pascal comelade somiatruites espectacle musica

Vídeos

Albert Pla Somiatruites

Ho vols compartir?