Cultura divendres 10 desembre 2010 Autor: editor

Albert Pla i Pascal Comelade presenten 'Somiatruites'


<< Tornar     

Els artistes Albert Pla i Pascal Comelade es reuneixen per primera vegada en un projecte comú, 'Somiatruites'. L'espectacle il·lustra aquells pensaments, records, anhels i l'estat d'ànim que hom sent abans d'anar a dormir.

Albert Pla i Pascal Comelade a Somiatruites

L'espectacle, que els mateixos creadors han definit com un "concert", és la barreja de les músiques i melodies de Comelade i de les lletres de Pla, i l'interpreta l'orquestra Somiatruites, formada expressament per a l'ocasió.

Completen la formació Ivan Telefúnkez, Jordi Busquets i David Sáenz de Buruaga. També hi haurà els Farrés Brothers, que mouran dos personatges creats per a l'ocasió, Dj Crepúsculo i les siameses Superglue. Aquests dos personatges, han explicat, "no tenen una relació clara amb les cançons però sí­ que formen part de l'univers del concert".

Comelade ha reconegut que és alguna cosa "molt diferent" del que havia fet fins ara i que, de fet, va ser Pla qui va agafar les seves músiques i els va posar lletra. "Vi amb 50 cançons i en mitja hora vaig dir-li aquesta sí­ o aquesta no", ha explicat.

El concert està compost de 22 cançons, dues d'elles completament noves, tant pel que fa a la lletra com a la música. La resta de cançons tenen lletres noves, també.

'Somiatruites', estrenat al cicle Temporada Alta el passat novembre, s'interpretarà del 9 al 12 de desembre al teatre Lliure de Barcelona.

Albert Pla, Pascal Comelade i la petita orquestra Somiatruites -
Albert Pla, Pascal Comelade i la petita orquestra Somiatruites


Etiquetes: albert pla pascal comelade somiatruites espectacle musica

Vídeos

Albert Pla Somiatruites

Ho vols compartir?


dilluns 1 juny 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator