Cultura dissabte, 18 de Desembre de 2010 Autor: editor

Andrea Motis, nova promesa del jazz català


<< Tornar     

L'Andrea és un talent musical de només 15 anys, que estudia quart d'ESO, toca la trompeta i el saxo, i canta com la Norah Jones.

Andrea Mutis
Andrea Mutis

Amb la batuta de Joan Chamorro, director musical de la Sant Andreu Jazz Band, s'ha publicat un àlbum on la jovení­ssima Andrea Motis protagonitza una bona demostració dels nous talents jazzí­stics catalans. Amb el nom de Joan Chamorro presenta Andrea Motis, el disc arriba un any després del editat per la mateixa Sant Andreu Jazz Band, la banda de jazz més jove d'Europa.

En aquest enregistrament ha posat la veu, tot i que també toca la trompeta i el saxo. Entre els musics que l'acompanyen destaquen a més de Joan Chamorro al saxo, el pianista Ignasi Terrazza i Bobby Gordon al clarinete. La selecció de temes escollits inclou més d'una hora de clàssics del jazz de la primera meitat del segle XX, tot i que també hi ha incursions en la bossa nova.

La Sant Andreu Jazz Band és una experiència musical nascuda fa 3 anys al si de l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu en la que la majoria dels seus membres ténen entre 10 i 16 anys i des de llavors s'ha anat desenvolupant fins a ser el que és avui dia: una gran formació musical oberta en constant evolució.

El darrer any la banda ha fet diversos concerts en prestigiosos festivals de jazz i clubs de Catalunya, amb molt bones crí­tiques per part del públic.

Portada del disc de l'Andrea Mutis -
Portada del disc de l'Andrea Mutis


Etiquetes: músics jazz català sant andreu jazz band

Vídeos

Basin street blues

Ho vols compartir?