Economia dimecres, 15 de Juny de 2011 Autor: editor

Llet Nostra entra al sector dels iogurts i gelats


<< Tornar     

El grup ha crescut un 7% els darrers 4 anys i vol assolir el 10% de quota global entrant al mercat de iogurts i postres

Llet Nostra, marca de les cooperatives catalanes
Llet Nostra, marca de les cooperatives catalanes

Llet Nostra ha llançat al mercat set referències de iogurts i vuit de gelats elaborats amb llet que es produiran a Sant Guim de Freixenet, després d'un acord amb l'empresa familiar El Pastoret de la Segarra, que al 2010 va construir una nova planta de 5.000 metres quadrats a la població segarrenca. La cooperativa invertirà 3 milions d'euros en el pròxim trienni en aquest projecte, amb el qual es preveuen crear 48 llocs de treball, entre directes i indirectes, en els pròxims cinc anys.

La llet de les cooperatives catalanes, Llet Nostra, és la marca que més litres de llet bàsica en 'brik' ha venut a Catalunya el primer trimestre ed 2011, amb una quota de mercat del 9,8% en aquest apartat (gairebé un punt i mig més que fa sis mesos) i un creixement global de gairebé l'11%. La quota de mercat assolida els situa per davant de grups com Pascual (9,63%), Central Lechera Asturiana (9,46%) o Ato (9,37%).

El grup vol seguir mantenint la identitat de la companyia, apostant per productes de qualitat i de proximitat per oferir al consumidor. Llet Nostra ha tancat nous contractes de distribució amb 26 supermercats de Caprabo, el Corte Inglés i el Grup Suma, a més de tots els altres que ja tenia, la majoria dels que hi ha al mercat.Etiquetes: alimentació cooperatives catalanes sant guim de freixenet

Ho vols compartir?