Economia dimecres, 7 de Novembre de 2012 Autor: Carlota Bartra

La Segarra es promocionarà al Centre Comercial Illa Diagonal de Barcelona


<< Tornar     

L'acció promoguda per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra es realitzarà els dies 12 a 17 de novembre

Estand del Consell Comarcal a la fira de sant Isidre
Estand del Consell Comarcal a la fira de sant Isidre Foto: Consell Comarcal de la Segarra

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra promocionarà el turisme de la comarca a l’espai central de L’Illa Diagonal de Barcelona els dies 12 a 17 de novembre, en un espai reservat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) per difondre entre els visitants del centre comercial ofertes de tardor i hivern prioritàriament de les demarcacions d’interior i de muntanya de Catalunya amb l’objectiu d’augmentar el nombre d’estades i pràctica d’activitats en aquestes estacions de l’any. Els dies 19 a 24 de novembre es presentaran les propostes de temporada de neu 2012-2013.

En aquest espai hi trobareu fulletons turístics de la Segarra i de les activitats més destacades que es duen a terme a la tardor i hivern a la nostra comarca, concretament del Pessebre Vivent de Sant Guim de la Plana. Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra també es participarà en aquesta acció de manera presencial.
Durant l’acció promocional a l’Illa Diagonal es distribuirà entre els assistents un flyer promocional que remetrà al bloc Catalunya, m’agrada compartir i una aplicació específica per a mòbil, on els clients podran gaudir de promocions i ofertes especials.

La Segarra ofereix dues ofertes especials promogudes per les empreses Camins de Sikarra i Sommelier Hosteleria.També es comptarà amb dos espais tematitzats, un espai interactiu que atraurà l’atenció dels visitants i un espai expositiu des d’on es difondrà informació de les diferents ofertes turístiques i on es realitzaran diferents activitats d’animació.

Per més informació podeu adreçar-vos a l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra (Maria josep Jové Tarruell), Pg. Jaume Balmes, 3 -25200 Cervera-. Telèfon 973 531 300. Trobareu tota la informació turística de la comarca a www.lasegarra.orgEtiquetes: turisme promoció
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?