Abocador pinós dimarts, 24 de Febrer de 2009

L'alcalde de Pinós s'ofereix a negociar amb els municipis contraris a l'abocador


<< Tornar     

L'alcalde de Pinós, Josep Isanta, s'ha mostrat obert al diàleg amb els municipis que s'oposen a la construcció d'un abocador. L'alcalde diu que va convocar els veïns a una sessió informativa per explicar-los la iniciativa. Els ajuntaments de la Molsosa (Solsonès), Torà (Segarra), i Calaf, Calonge de Segarra i Castellfollit de Riubregós van fer pública la seva oposició al projecte de forma unitària.

En el comunicat l'alcalde explica que els veïns de Pinós han sofert les conseqüències de la despoblació, de la manca d'infraestructures i de l'oblit de les diferents administracions. Per aquest motiu, l'alcalde ha dit que sempre ha treballat per buscar diferents projectes que puguin ajudar a resoldre els greus problemes que històricament afecten la comarca i donar un 'horitzó d'esperança' als veïns del municipi.

L'alcalde insisteix en què els abocadors són instal·lacions segures per a la salut i respectuoses amb el medi ambient. Isanta també discrepa d'aquelles afirmacions que han dit que la comarca no té problemes amb els residus i que, per tant, la instal€¢lació 'no toca' a Pinós. Segons Isanta els que diuen això saben que ells també fan residus a casa seva, a la seva granja o a la seva empresa, saben que cal tractar adequadament els residus i no llençar-los de qualsevol manera.Etiquetes: abocador pinós alcalde

Ho vols compartir?


divendres, 14 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)

Informacions Destacades

1 Objectius
10 més llegides