Turisme dimecres, 30 de Novembre de 2011 Autor: editor

Visites guiades a Cervera el Pont del desembre


<< Tornar     

La Paeria de Cervera i el Centre d'Acollida Turí­stica (CAT) organitzen visites guiades els dies del pont per completar l'oferta turí­stica adreçada a les persones que visitaran la comarca aquests dies.

Vista de les muralles de nit
Vista de les muralles de nit Foto: paeriacervera.cat

Visita guiada a la Universitat i l'església de Santa Maria
Itinerari turí­stic de dos hores de durada amb un guia local per visitar els principals edificis històrics de la ciutat: la Universitat i l'església de Santa Maria.

El diumenge 4 i el dimarts 6, a les 11 hores. El punt de trobada és l'oficina del CAT (avinguda Francesc Macià, 78) i té un preu de 3 euros per persona.

Ruta amb audioguia per Cervera
Recorregut pels principals punt d'interès turí­stic de la ciutat: la Universitat, el Sindicat, la Paeria, l'església de Santa Maria, el carrer Major, les muralles i el carreró de les Bruixes.

Les audioguies són dispositius MP3 que contenen enregistrades pistes sonores amb explicacions dels monuments de la ciutat configurant un recorregut que es pot fer a peu. Tot i així­, un guia acompanyarà els turistes per obrir i tancar els monuments.

El dijous 8, a les 10.30 hores. El punt de trobada és l'oficina del CAT (avinguda Francesc Macià, 78) i té un preu de 2 euros per persona.

Les llegendes de Cervera
En el marc de la Fira mercat de Nadal, que se celebrarà entre el divendres 9 i el diumenge 11 de desembre, el CAT organitza dos rutes explicatives de llegendes de la ciutat de Cervera.

La primera visita 'Llegendes i misteris de Cervera' serà el divendres 9, a les 19 hores. La segona, que està adreçada als infants i porta per tí­tol 'Llegendes i rondalles de Cervera', serà el dissabte 10, a les 12 hores.
El punt de trobada és la plaça Major i les dos visites són gratuïtes.

Carreró de les Bruixes - Cervera
Carreró de les Bruixes
Foto: paeriacervera.cat
Façana de la Universitat - Cervera
Façana de la Universitat


Etiquetes: visites guiades cervera segarra

Ho vols compartir?