Turisme dimecres 5 desembre 2012 Autor: editor

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona unifiquen les oficines de Turisme


<< Tornar     

Es concentren a l’oficina de Turisme del Solsonès que ampliarà el seu horari d’atenció al públic també a les tardes

L'Oficina de Turisme, situada a la Carretera de Bassella, 1
L'Oficina de Turisme, situada a la Carretera de Bassella, 1 Autor: Ramon Sunyer

A partir d’aquesta mateixa setmana, l’atenció al visitant de Solsona es concentra en un únic punt, a les dependències de l’Oficina de Turisme del Solsonès, ubicada als baixos del Palau Llobera (carretera de Bassella, 1). Aquesta decisió respon a la voluntat d’ambdues parts d’optimitzar recursos i millorar l’atenció al turista i el visitant.

El conveni signat pel president del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, Joan Vendrell, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Solsona, Lluís-Xavier Gonzàlez, estableix que es concentraran a les mateixes dependències les dues tècniques de turisme del Consell Comarcal i la tècnica municipal, que ja ha iniciat el trasllat des del local de la plaça Major. Igualment, el consistori contribuirà en les despeses de manteniment de l’oficina amb 250 euros mensuals en concepte de manteniment i material, a més d’aportar-hi mobiliari complementari.

Així mateix, es continuaran organitzant actuacions de promoció conjuntes com fins ara, com les visites guiades pel nucli antic solsoní, la participació a les fires, workshops i famtrips, entre d’altres.

A partir del 2 de gener, l’Oficina de Turisme del Solsonès obrirà també les tardes. L’horari serà de dilluns a divendres de deu a dues i de quatre a set; els dissabtes de deu a una i de quatre a set, i els diumenges i festius, de deu a una. Fins aleshores, les tardes romandrà tancada excepte els dissabtes.Etiquetes: turisme solsonès

Lectures: 116 Darrera: 16.01.2021

Ho vols compartir?


dissabte 12 juny 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator