Turisme dimarts, 12 de Febrer de 2013 Autor: Camins de Sikarra

La Torre de Mejanell s'empastifa de xocolata artesanal


<< Tornar     

El castell de Mejanell acollirà diumenge 17 una acció cultural i gastronòmica al voltant del món de la xocolata

Conjunt històric de Mejanell
Conjunt històric de Mejanell Foto: Castell de Mejanell

El proper diumenge 17 de febrer, el Castell de Mejanell, a Estaràs, serà l’escenari triat per una nova proposta cultural i gastronòmica promoguda per l'empresa de dinamització cultural Camins de Sikarra centrada en els recursos del patrimoni, la cultural i la gastronomia de proximitat.
En aquest cas, s’ha triat aquest conjunt històric medieval, presidit una torre de guaita romànica recentment restaurada, per donar a conèixer un insòlit element del patrimoni segarrenc habitualment tancat al públic. Alhora, l’acció cultural es complementa amb una exposició centrada en l’elaboració de la xocolata artesana, a càrrec de la casa Aynouse, d’Agramunt, i una explicació sobre la història i les propietats d’aquest aliment, a càrrec de Gemma Barceló, nutricionista. També hi participaran els productors de vi dolç Eco-Setrill, de Ciutadilla, de cervesa artesana la Vella Caravana, de Menàrgens, i de ratafia Mercadé, de Guissona, que oferiran els seus productes per maridar-los amb els derivats del cacau.
L’activitat s’ofereix a un públic limitat, per la qual cosa es recomana reservar prèviament a través del web http://caminsdesikarra.com/ o del telèfon 600 53 79 70.

La Torre de Mejanell - Estaràs
La Torre de Mejanell
Foto: Jaume Moya
cartell de l'activitat - Estaràs
cartell de l'activitat
Foto: Jaume Moya


Font: Camins de Sikarra   + info (enllaç extern)

Etiquetes: turisme mejanell Camins de Sikarra xocolata maridatge gastronomia
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?