Turisme dimecres, 27 de Febrer de 2013 Autor: Redacció

Guissona endega una campanya per donar-se a conèixer per tot arreu


<< Tornar     

Sota el lema 'Les motxilles viatgeres, Guissona molt més!' l’Ajuntament de Guissona posa en marxa un concurs fotogràfic a través d’Instagram

concurs fotogràfic “Les motxilles viatgeres”. L’objectiu és donar a conèixer Guissona arreu del món
concurs fotogràfic “Les motxilles viatgeres”. L’objectiu és donar a conèixer Guissona arreu del món Foto: Ajuntament de Guissona

A partir del mes de març l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Guissona posarà en marxa el concurs fotogràfic Les motxilles viatgeres amb l’objectiu de donar a conèixer Guissona arreu del món. Tal hi com explica la regidora de Turisme, Anna Santacreu, el concurs es vincula amb les noves tecnologies com Instagram perquè són eines de comunicació ràpida i molt visuals, cada vegada més esteses i populars. Ha destacat que es premiarà l’originalitat i la qualitat de les fotografies presentades.

Tots aquells que hi vulguin participar han d’adquirir la motxilla viatgera per un cost de 3€ al Museu de Guissona, o bé, a l’Ajuntament. La finalitat de la motxilla que rep el nom de Guissona, molt més! es portar-la allà on vagis de vacances per poder fer les fotografies dels indrets visitats. Un cop fetes les fotografies s’han de penjar a Instagram amb l’etiqueta #guissonames fet que suposarà veure les motxilles com viatgen arreu del món donant a conèixer Guissona.

Dins de cada motxilla hi ha les bases del concurs fotogràfic. El concurs finalitza el 31 d’agost i hi haurà premis per a les 10 millors fotografies. Premis com una nit a una casa rural de la Plana de Guissona, dinars, lots de productes locals, entre altres.

El projecte s’inicia aquest mes de març amb l’objectiu de que tots els guissonencs i guissonenques que participin a la Marxa dels Castells de la Segarra ja ho facin amb la motxilla viatgera, d’aquesta manera, durant els 52Km de la Marxa els seus 2700 participants aniran veient el lema de la campanya Guissona, molt més!, que els animarà a descobrir racons insòlits de Guissona.

Vista aèria de Guissona - Guissona
Vista aèria de Guissona
Foto: Giliet de Florejacs


Font: Ajuntament de Guissona Etiquetes: campanyes motxilles viatgeres guissona
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?