Turisme dilluns 6 maig 2013 Autor: pau

Concurs per a la selecció de l'eslògan turístic de Cervera


<< Tornar     
Casal de Cervera
Casal de Cervera Autor: Josep Maria Santesmasses Palou

La Paeria de Cervera convoca un concurs per seleccionar un eslògan representatiu de la ciutat, amb el qual s’identifiquin els cerverins i les cerverines i que pugui proporcionar una imatge turística de marca conjunta de Cervera.

El termini per presentar les propostes està obert del 6 al 31 de maig.


El concurs està obert a totes les persones majors de 18 anys, que hauran de presentar creacions originals i inèdites, fins a un màxim de tres propostes, signades amb un sol pseudònim.

Les bases del concurs es poden obtenir en enllaç a peu de pàgina o al Centre d’Atenció Turística (CAT), situat a l’avinguda Francesc Macià, 78, de Cervera (davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra)

Les propostes presentades hauran de ser coherents amb els criteris turístics de la ciutat, que es desprenen de l’estudi del turisme actual a Cervera que es pot consultar a les bases.

El jurat escollirà cinc propostes finalistes amb les quals la Paeria de Cervera realitzarà una enquesta a la població per tal d’escollir la proposta guanyadora.

S’estableix un únic premi de 750 euros per a la persona autora de l’eslògan escollit. La proposta seleccionada serà l’eslògan que acompanyarà el material promocional editat per la Paeria de Cervera.Etiquetes: concursos eslògan turístic cervera

Lectures: 47 Darrera: 17.05.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


diumenge 28 novembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator