Turisme dimarts 14 maig 2013 Autor: Pere

6a caminada popular Coneix Calonge


<< Tornar     

Enguany seguirà la ruta de Mirambell – Castelltort – Ferrera

cartell 6a caminada popular Coneix Calonge
cartell 6a caminada popular Coneix Calonge Autor: Pere

El proper diumenge 2 de juny tindrà lloc la 6a edició de la caminada popular Coneix Calonge. Enguany, la caminada tindrà la sortida i arribada al poble de Mirambell i seguirà la ruta de Mirambell – Castelltort – Ferrera. Hi haurà dos itineraris: un de 15 km. i un altre de 10 km., que escurçarà una part de la ruta llarga. La caminada de 15 km. es preveu que es pugui realitzar amb un temps d’entre 4 i 5 hores.

La caminada sortirà de Mirambell cap al camí de la costa del “Tossal” i baixarem la costa fins a la “Caseta”. Allí seguirem pel camí principal fins a la “Sala” on esmorzarem. Ben esmorzat, continuarem en direcció a la casa de “Castelltort”, construcció declarada Bé Cultural d’Interès Nacional. Passada la casa de “Castelltort”, podrem escollir entre l’itinerari curt i el llarg. El recorregut curt es desviarà cap a “Girifràs”, mentre que la ruta llarga continuarà fins a la “Casanova” i “Cal Seneca”, fent cap també a “Girifràs”; tot passant pel mig del parc eòlic de l’Alta Anoia. Des d’aquest punt, continuarem el camí fins al turó i la casa de “Ferrera” (T.M. de Calaf). Des de “Ferrera” seguirem el camí de la “Pallissa del Vidrier” fins a Mirambell on finalitzarà la caminada.

La sortida serà a 2/4 de 9 del matí a la plaça del poble de Mirambell. Tant l’esmorzar com l’avituallament són gratuïts per als inscrits.

La inscripció a la caminada és obligatòria i gratuïta i el termini finalitza el dijous 30 de maig. Per a inscriure-us truqueu a l’Ajuntament de Calonge de Segarra, al telèfon 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h., i dijous de 16 h. a 19 h.) o bé envieu un correu electrònic a l’adreça: calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. S’admetrà un màxim de 300 participants per rigorós ordre d’inscripció.Etiquetes: caminades paisatge

Lectures: 39 Darrera: 23.11.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dijous 2 desembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator