Turisme dimarts, 14 de Maig de 2013 Autor: Pere

6a caminada popular Coneix Calonge


<< Tornar     

Enguany seguirà la ruta de Mirambell – Castelltort – Ferrera

cartell 6a caminada popular Coneix Calonge
cartell 6a caminada popular Coneix Calonge Foto: Pere

El proper diumenge 2 de juny tindrà lloc la 6a edició de la caminada popular Coneix Calonge. Enguany, la caminada tindrà la sortida i arribada al poble de Mirambell i seguirà la ruta de Mirambell – Castelltort – Ferrera. Hi haurà dos itineraris: un de 15 km. i un altre de 10 km., que escurçarà una part de la ruta llarga. La caminada de 15 km. es preveu que es pugui realitzar amb un temps d’entre 4 i 5 hores.

La caminada sortirà de Mirambell cap al camí de la costa del “Tossal” i baixarem la costa fins a la “Caseta”. Allí seguirem pel camí principal fins a la “Sala” on esmorzarem. Ben esmorzat, continuarem en direcció a la casa de “Castelltort”, construcció declarada Bé Cultural d’Interès Nacional. Passada la casa de “Castelltort”, podrem escollir entre l’itinerari curt i el llarg. El recorregut curt es desviarà cap a “Girifràs”, mentre que la ruta llarga continuarà fins a la “Casanova” i “Cal Seneca”, fent cap també a “Girifràs”; tot passant pel mig del parc eòlic de l’Alta Anoia. Des d’aquest punt, continuarem el camí fins al turó i la casa de “Ferrera” (T.M. de Calaf). Des de “Ferrera” seguirem el camí de la “Pallissa del Vidrier” fins a Mirambell on finalitzarà la caminada.

La sortida serà a 2/4 de 9 del matí a la plaça del poble de Mirambell. Tant l’esmorzar com l’avituallament són gratuïts per als inscrits.

La inscripció a la caminada és obligatòria i gratuïta i el termini finalitza el dijous 30 de maig. Per a inscriure-us truqueu a l’Ajuntament de Calonge de Segarra, al telèfon 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h., i dijous de 16 h. a 19 h.) o bé envieu un correu electrònic a l’adreça: calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. S’admetrà un màxim de 300 participants per rigorós ordre d’inscripció.Etiquetes: caminades paisatge
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?