Turisme dilluns, 15 de Juliol de 2013 Autor: somsegarra

Premiats del concurs d’Instagram lasegarraclic


<< Tornar     

El concurs ha comptat amb un total de 1567 fotografies de 121 autors diferents

Foto guanyadora de l'apartat cultura del concurs d’Instagram lasegarraclic
Foto guanyadora de l'apartat cultura del concurs d’Instagram lasegarraclic Foto: Josep Mourelle

El dissabte, 13 de juliol, dins del marc del Festival de Curtmetratges Lo Cercacurts de Montornès de Segarra, s’han atorgat els premis del primer concurs d’Instagramers #lasegarraclic .

El concurs ha comptat amb un total de 1567 fotografies de 121 autors diferents. Els guanyadors, escollits per un jurat format per professionals de la fotografia i de la imatge, de turisme i del món de la comunicació han decidit per unanimitat atorgar el premi de la categoria cultura a Josep Mourelle de Cardedeu. El premi de la categoria natura ha estat per Anna Pla de Guissona. Finalment, el premi corresponent a la categoria festes, activitats i gent ha estat per Sara Roma també de Guissona i ha comptat amb un accèssit per Gerard Clos de Cervera.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, amb la col·laboració del Festival Lo Cercacurts, ha organitzat una acció promocional a Instagram amb l’objectiu de donar a conèixer la Segarra entre els més de 100 milions de persones que utilitzen aquesta plataforma. L’acció consta de tres elements: un concurs d’Instagram, una exposició amb les fotografies participants i un viatge de familiarització d’instagramers.

El concurs ha estat obert tots els usuaris d’Instagram que han publicat fotos de la Segarra amb el hashtag o etiqueta #lasegarraclic des del dia 4 de març al 7 de juny d’enguany. S’han establert tres categories de concurs: categoria cultura: imatges relacionades amb el patrimoni artístic, arquitectònic i cultural. Categoria natura, imatges relacionades amb el paisatge i l’entorn natural. I, categoria festes, activitats i gent que inclou imatges relacionades amb esdeveniments d’interès. Cada una de les categories ha tingut un guanyador que ha percebut un premi consistent en una estada en un allotjament de la comarca. Els establiments col·laboradors han estat: Cal Miramunt de Claret, rural&spa Cal Dragó de Montornès de Segarra i Cal Perelló, casa rural amb cavalls de l’Ametlla de Segarra.

L’acte de lliurament de premis ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles, el conseller comarcal de turisme, Miquel Parramon i l’alcaldessa de Montornès, Marta Huguet.

Exposició de fotos del concurs lasegarraclic - Montornès de Segarra
Exposició de fotos del concurs lasegarraclic
Foto: CC Segarra
Foto guanyadora de l'apartat festes del concurs d’Instagram lasegarraclic - Guissona
Foto guanyadora de l'apartat festes del concurs d’Instagram lasegarraclic
Foto: Sara Roma
Accèssit del concurs d’Instagram lasegarraclic - Cervera
Accèssit del concurs d’Instagram lasegarraclic
Foto: Gerard Clos
Foto guanyadora del concurs d'Instagram lasegarraclic, en la categoria de Natura i Paisatge -
Foto guanyadora del concurs d'Instagram lasegarraclic, en la categoria de Natura i Paisatge
Foto: Anna Pla


Font: CC Segarra Etiquetes: turisme concursos fotografia lasegarraclic
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?