Turisme dimarts, 17 de Setembre de 2013 Autor: somsegarra

Berenar a l’Era per cloure la campanya collitaSegarra i acomiadar l’estiu


<< Tornar     

Els participants han compartit més de 200 imatges de la collita a les xarxes amb el hashtag #collitaSegarra

Acte de cloenda de la collitasegarra
Acte de cloenda de la collitasegarra Foto: Turisme del Consell Comarcal

Una setantena de persones van participar en el Berenar a l’Era que va tenir lloc el passat dissabte, 14 de setembre, a Sant Antolí com a festa de cloenda de la campanya d’estiu #collitaSegarra promoguda per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

Aquesta campanya consistia en captar amb la càmera fotogràfica, mòbil, tablet… el moment de la sega i altres feines del camp pròpies de l’estiu i que omplen d’activitat la nostra comarca. Aquestes fotografies s’havien d’etiquetar amb el hashtag #collitaSegarra i compartir a les xarxes socials. Totes les imatges, 221, que han participat han estat recollides en una galeria virtual.

El projecte, a més de compartir imatges de la collita a les xarxes, ha consistit en una xerrada sobre l’agricultura tradicional a càrrec de Josep Mas. La xerrada va tenir lloc a Cervera, a l’església de Sant Joan Degollat. Una passejada agroliterària per la zona de Comalats, al voltant de Montornès de Segarra, de la mà de Camins de Sikarra on es va llegir textos literaris de Guillem Viladot, Josep Vallverdú, Miquel Pont…, relatius a la feina i la vida a pagès. Durant la passejada es va poder contemplar els camps durant la sega. I un itinerari guiat pel EIN del Llobregos preparat conjuntament per Camins de Sikarra i AELlobregós.

Com a cloenda de la campanya turística #collitaSgarra i per acomiadar l’estiu es va organitzar un berenar a l’Era del Seguet de Sant Antolí. L’Organització ha anat a càrrec de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i l’Associació de Traginers de la Vall d’Ondara, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ribera d’Ondara, Camins de Sikarra, Revista OND’ARA, BonÀrea i Esporc.

Més fotos
Turisme segarra, Ramon Sunyer

Acte de cloenda de la collitasegarra - Sant Antolí i Vilanova
Acte de cloenda de la collitasegarra
Foto: Ramon Sunyer


Font: Consell Comarcal de la Segarra Etiquetes: collitasegarra actes sant antolí
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?