Turisme dimecres 11 desembre 2013 Autor: somsegarra

La Segarra i els seus castells atrauen els turistes russos i americans


<< Tornar     

El Consell Comarcal es reunirà amb els guies i agències receptives corresponents per buscar acords mutus per promocionar la comarca en aquests mercats

Vista del castell de l'Aranyó Autor: CC Segarra

Des de fa més d’1 any i mig, turistes americans, procedents de Barcelona, realitzen petites incursions a La Segarra, on visiten primer durant el matí el Monestir de Montserrat i, tot seguit, s’apropen fins a la comarca de La Segarra visitant Montfalcó Murallat i alguns dels castells com el de Pallargues, el de Florejacs, Les Sitges i, també, les poblacions de Guissona i Cervera. Aquesta tardor, un grup de turistes russos va visitar també el Castell de Pallargues. En les seves promocions turístiques es poden veure imatges dels diversos monuments turístics de La Segarra, com el castell de Montcortès i l’Aranyó.

El turista americà o rus busca altres al·licients diferents, que tinguin més autenticitat, i per això volen conèixer la Catalunya interior. Els russos consideren que els castells segarrencs no són espectaculars i pomposos com els de Neuschwanstein de Baviera o Hluboka de Txèquia, però, en canvi, els de La Segarra, datats des del s.XI fins al s.XVII, són castells reals, no prefabricats. Aquesta autenticitat, 'de castells agrícoles i que encara avui dia perduren, els converteixen en un atractiu inèdit' alhora de vendre el producte, afegeix un dels agents receptius del turisme rus a Catalunya.

El Consell Comarcal es reunirà amb els guies i agències receptives corresponents per buscar acords mutus per promocionar la comarca a aquests mercats. El fet que la Segarra sigui una de les comarques més properes de les Terres de Lleida a la ciutat de Barcelona fan que sigui un avantatge per a les agències receptives de turisme estranger.

Castell de Les Sitges - Florejacs
Castell de Les Sitges
Autor: Jose Antonio Lozano


Font: CC Segarra Etiquetes: turisme estrangers castells

Lectures: 209 Darrera: 03.01.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dissabte 23 gener 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator