Turisme dilluns 10 febrer 2014 Autor: somsegarra

Cervera estrena el nou aparcament d'autocaravanes


<< Tornar     

Té una capacitat per a 50 autocaravanes i disposa d’una zona d’estacionament on es podrà pernoctar

nova àrea d’aparcament de caravanes
nova àrea d’aparcament de caravanes Autor: paeria

El cap de setmana Cervera va ser un punt de trobada per al món de l'autocaravanisme, ja que es va inaugurar amb gran èxit la nova àrea de serveis i aparcament per a aquests vehicles, amb la presència de 61 caravanes, que van fer estada tot el cap de setmana a la ciutat de Cervera.

La nova àrea d’aparcament d'autocaravanes està situada al costat del Centre d’Acollida Turística (CAT) i té una capacitat per a 50 autocaravanes. El nou espai disposa d’una zona d’estacionament on es podrà pernoctar, una zona de moll amb xarxa de clavegueram i una reixeta per al buidatge de les aigües grises amb un procés de depuració, un punt de buidatge d’aigües negres, aixeta d’aigua potable, endoll de subministrament elèctric i la senyalització corresponent.

Les coordenades d’ubicació de l’àrea són: 1º 17’ 02” E i 41º 40’ 41” N.

Amb aquesta nova infraestructura, la Paeria de Cervera pretén potenciar turísticament la ciutat i que el sector turístic suposi un dinamitzador del comerç i la gastronomia locals.

Els turistes que es desplacen amb autocaravanes tenen un perfil de visitants de tot l’any. El seu perfil és el d’una persona de 45 a 50 anys, que surt de viatge una mitjana de 100 dies a l’any, que es mostra molt interessada en la cultura i els productes locals, i que sol tenir un poder adquisitiu mitjà alt.Font: paeria Etiquetes: serveis aparcament autocaravanes cervera

Lectures: 360 Darrera: 16.05.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dissabte 16 octubre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator