Turisme diumenge 6 abril 2014 Autor: Joan

Caminada del Tricentenari: ruta de la Batalla dels Prats de Rei


<< Tornar     
cartell caminada del Tricentenari a la ruta de la Batalla dels Prats de Rei
cartell caminada del Tricentenari a la ruta de la Batalla dels Prats de Rei Autor: Joan

Es sortirà a 2/4 de 9 de la Plaça Major, davant de l'Ajuntament del municipi i el nivell de dificultat és fàcil, tot i que és d'una distància de 15,5 km.

Les inscripcions es poden fer de manera gratuïta trucant al telèfon 938680366 (diumenge a divendres – matins ; dijous – tarda) o escribint un e-mail a montsef@altaanoia.info

La Caminada del Tricentenari passa pels camins que van veure passar, ara fa més de 300 anys, els borbònics del Duc de la Vendôme i els austriacistes del Mariscal Guido von Starhemberg.

Els Prats de Rei, l’Estrada, la Torre de la Manresana, cal Codina de la Quadra, Solanelles, camins i torrents, camps i boscos,... són els escenaris, que perfectament conservats, ens han arribat d’aquella gran batalla.

S'explicaran les diferents estratègies dels dos exèrcits, es mostraran els planols originals de la batalla, s’exposaran algunes bales de canó que van ser disparades pels artillers borbònics contra les muralles dels Prats de Rei, a cada punt d’interès de la ruta es comentarà que hi va passar i quines forces hi havia i podrem portar les banderes que identificaven als diferents regiments i unitats militars d’un i altre exèrcit.Etiquetes: caminades ruta batalla dels prats de rei alta segarra tricentenari

Lectures: 65 Darrera: 10.11.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dissabte 29 gener 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator