Turisme diumenge, 27 de Abril de 2014 Autor: APACT

33a Caminada popular de Torà: Ruta de les cabanes


<< Tornar     

Les cabanes són un clar referent identitari del territori, havent ajudat a la creació del paisatge que es dibuixa avui en dia

cartell 33a caminada popular torà
cartell 33a caminada popular torà

La 33a Caminada Popular rep el nom de la Ruta de les Cabanes per la quantitat d’aquestes construccions de pedra seca que es poden observar, especialment al llarg de la ruta llarga. Les cabanes són un clar referent identitari del territori, havent ajudat a la creació del paisatge que es dibuixa avui en dia.

Igual que en els darrers anys, podrem escollir entre dues rutes. La curta, d’uns 8 km aproximadament, i la llarga amb un recorregut exigent de 17 km. Aquest any, ambdues es veuran marcades pels desnivells que ofereix el Serrat de l’Aguda. Els mateixos desnivells que ens regalaran unes vistes espectaculars sobre la Vall del Llobregós. El Salt del Llop serà la baixada que posarà punt i final a les dues rutes, albirant el poble de Torà en una imatge de postal. A les 13.30 h es farà la tradicional rifa a la Plaça de la Font. Després podrem dinar tots junts al Parc de Torà

Dediquem aquesta caminada a una de les persones referents d’aquesta Associació, a una gran dona, perseverant, d’esforç incansable i amb estima infinita vers aquest territori i les seves persones. Tristos per la teva pèrdua, eternament agraïts i feliços d’haver compartit i après amb i d’ella. Gràcies Rosa Maria!

Sortida a les 9 de la plaça de la Font.
Preu del dorsal: 6€

AQUEST ANY HI HAURÀ DINAR
Podeu quedar-vos a dinar al parc de Torà. El podeu portar o us el preparem: Amanida i una bona botifarra de Cal Magí amb mongetes; pa torrat, aigua, vi, fruita i cafè.

Els tiquets del dinar seran limitats i tindran un preu de 7 €
Punts de venda:
-Cal Gegó, divendres sant al matí
- Pastisseria Miramunt, del 18 al 26 d'abril

Plànol 33a caminada popular torà -
Plànol 33a caminada popular torà
Foto: APACT
Antiga pleta - L'Aguda
Antiga pleta
Foto: Ramon Sunyer

Adjunts:   Tora-caminada-2014.pdfEtiquetes: rutes caminades popular torà apct

Ho vols compartir?