Turisme dissabte, 8 de Novembre de 2014 Autor: Joan

11a Nocturna, caminada i pedalada


<< Tornar     
cartell 11a Nocturna, caminada i pedalada, de Calaf
cartell 11a Nocturna, caminada i pedalada, de Calaf Foto: Joan

El dissabte 8 de novembre es durà a terme a Calaf l’11a edició de la Nocturna, la caminada i pedalada que es desenvolupa de nit. Aquest any, l’organització ha preparat dos recorreguts tant per als que vagin a peu, com per als que vagin amb bicicleta.

Així, els caminants podran escollir entre el recorregut llarg, de 10km i el recorregut llarg de 5km, i els ciclistes, entre el recorregut llarg, de 25 km i el recorregut familiar de 10Km. La sortida serà a les 8 del vespre des de la Plaça dels Arbres.

Un any més les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a El Racó de la Bici, presencialment, o trucant al telèfon 93 869 84 34 whatsapp: 677 40 95 47. També a El Racó de la Bici es pot comprar una samarreta tècnica exclusiva de la Nocturna del Mil·lenari de Calaf al preu de 5 euros.

Per a participar de la cursa cal tenir en compte que és obligatori l’ús del casc i la llum per als Ciclistes, l’ús de llum per a tots els participants; que els menors han d’anar acompanyats d’un responsable, i que es tracta d’una prova no competitiva. Aquest any, tots els recorreguts disposaran d’avituallament.Etiquetes: caminades btt nocturna calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?