Turisme dilluns, 17 de Novembre de 2014 Autor: CC Segarra

Promoció de la marca turística Segarra mitjançant camions retolats


<< Tornar     

Incorpora una imatge de Montfalcó Murallat amb l’eslògan 'La Segarra, el teu interior'

Promoció de la marca turística Segarra mitjançant camions retolats
Promoció de la marca turística Segarra mitjançant camions retolats Foto: CC Segarra

Dins el marc de les accions turístiques de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra es van presentar la imatge promocional que voltarà per arreu de Catalunya i Aragó amb dos camions de l’empresa de transports Pedrós – Vila de Cervera. En la imatge s’ha reproduït en un suport de vinil la petita població de Montfalcó Murallat amb l’eslògan 'La Segarra, el teu interior' que vol trobar un doble missatge. Per una banda, donar valor al turisme d’interior i, per l’altra, un missatge més subliminal que suggereix al turista trobar el seu interior personal, amb conceptes, com descans, pau, tranquil·litat, en definitiva trobar-se a un mateix en un marc rural com la Segarra.

En definitiva, es tracta d’una col·laboració pública – privada que donarà bons resultats per ambdues parts, per una banda l’empresa de transports té un objectiu d’implicació amb el territori, una responsabilitat social amb la imatge de la comarca i va més enllà de l’objectiu del dia a dia, Pedrós va afegir, 'anirem d’aquí cap allà, però amb la motxilla i marca de La Segarra, cosa que ens enorgulleix'. Per altra banda, el Consell Comarcal promocionarà turísticament la comarca de La Segarra a diari amb dos camions que faran rutes pel territori català i aragonès, on es calcula que ho pot arribar a visualitzar més 1.000.000 persones anualment.

El motiu pel qual s’han retolat aquests dos vehicles, segons explica Miquel Parramon, Conseller Comarcal de Turisme, 'és per qüestions d’estratègia de màrqueting, dos camions iguals causa la repetició, com més repetició hi ha, més va calant la marca'.

La durada del conveni entre l’empresa Pedrós – Vila i el Consell Comarcal de la Segarra és per un any però, segurament serà prorrogable a més anys.Etiquetes: promoció turística segarra
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?