Turisme diumenge, 22 de Febrer de 2015 Autor: Aj Calaf

Caminades Terminus Kalafi, L’Astor-Ferran


<< Tornar     
'Terminus Kalafi', caminades pel terme calafí del 1015
'Terminus Kalafi', caminades pel terme calafí del 1015 Foto: Aj Calaf

Del gener a l’abril es durà a terme a Calaf una activitat en motiu del Mil·lenari de la Vila, la gran caminada pel que va ser el terme de Calaf l’any 1015, any que consta en el document referent a la vila més antic. Per dissenyar la ruta els organitzadors s’han basat en la descripció feta en el document de 30 d’abril del 1015 i es seguirà els topònims de Corregó, Villalonga, Gàver, Calonge, etc, que cita el primer document, fins a tancar un cercle d’aproximadament 65 km.

el 22 de febrer de 2015, de l’Astor a Ferran (18 km).
Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament de Calaf o a l’oficina d’Informació (Plaça dels Arbres) en horari d’atenció al públic. S’obriran inscripcions a partir del dia 10 de cada mes i es tancaran un cop esgotades les places disponibles o 3 dies abans de la caminada.

El preu per a participar en cada una de les etapes és de 5 € (i inclou els trasllats en autocar per anada i/o tornada des de Calaf).

Cal portar esmorzar i beguda, i l’organització portarà cafè i aigua per a l’hora d’esmorzar. En el moment de la inscripció es facilitarà un carnet a segellar en cada caminada que donarà dret a un reconeixement final si es participa en les quatre etapes.

Vista general Ferran - Ferran
Vista general Ferran
Foto: Ramon Sunyer


Etiquetes: caminades calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?