Turisme diumenge 12 juliol 2015 Autor: editor

Aposta pel turisme de la Vall del LLobregós


<< Tornar     

Es presenta un portal web dirigit a la promoció turística d’una zona amb un gran potencial però força desconeguda a la resta del país

Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós
Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós Autor: Vall del Llobregòs

El nou portal de Turisme Vall del LLobregós parteix del concepte ‘pensar en el visitant’ i presenta informació àmplia de les diferents poblacions de la zona, posant èmfasi en els aspectes com els serveis, allotjament i restauració, el patrimoni tant cultural com natural . Els continguts es presenten de formà àgil i centralitzada per llocs, permetent un accès ràpid a l’oferta disponible en cadascuna de les poblacions. Tot el contingut està georeferenciat, la qual cosa possibilita al visitant saber com arribar-hi de forma ràpida. L’apartat de natura mostra les rutes presents a la zona en les seves modalitats de caminades familiars, senderisme i btt i s’acompanyen de l’opció de poder descarregar els punts que la composen (tracks) per a lectors GPS.

Els recursos estan interelacionats per categories i d’aquesta forma ajuden a trobar els similars presents a la zona. Entre els aspectes a destacar per al visitant hi ha l’opció de confeccionar el seu pla de viatge personalitzat i també poder valorar-los. La web també té molt present el paper del visitant com a divulgador i prescriptor i permet que aquest pugui compartir qualsevol dels continguts a les xarxes amb els seus amics. L’interès està focalitzat en potenciar el turisme a l’exterior, disponible en quatre idiomes. El portal, optimitzat per al posicionament en cercadors, és de tipus ‘responsive’ amb visualització adaptada a qualsevol dispositiu, sigui ordinador o mitjançant smartphones (iPhone i Android).

La presentació es va realitzar el divendres 10 de juliol a Torà en un acte presidit per Magí Coscollola, alcalde de la població, i va comptar amb l’assistència de diferents representants del municipis de la Vall del Llobregós, tècnics de turisme i representants d’associacions i establiments de la zona. Ramon Sunyer, toranès i autor del projecte, va explicar als assistents els detalls del nou portal. El projecte és obra de cdnet, empresa especialitzada en la comunicació on-line, responsable dels portals viladetora.net, creat l’any 1998, un del més antics de les torres de Ponent i també de somsegarra.cat, iniciat ara fa 3 anys

La iniciativa ja compta amb el suport dels municipis de Calonge de Segarra, Guissona, Massoteres, Torà, Torrefeta i Florejacs i Vilanova de l’Aguda i s’espera que, en breu, s’hi vagin afegint la resta.

El portal de turisme Vall del Llobregós presenta  informació àmplia de les poblacions - Torà
El portal de turisme Vall del Llobregós presenta informació àmplia de les poblacions
Autor: Vall del Llobregòs
El portal de turisme Vall del Llobregós és de tipus participatiu - Torà
El portal de turisme Vall del Llobregós és de tipus participatiu
Autor: Vall del Llobregòs
Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós - Torà
Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós
Autor: Vall del Llobregòs

Adjunts:  presentacio_valldellobregos.pdfEtiquetes: portal turisme vall del llobregós

Lectures: 542 Darrera: 26.05.2021

Ho vols compartir?


dissabte 12 juny 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator