Turisme diumenge, 12 de Juliol de 2015 Autor: editor

Aposta pel turisme de la Vall del LLobregós


<< Tornar     

Es presenta un portal web dirigit a la promoció turística d’una zona amb un gran potencial però força desconeguda a la resta del país

Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós
Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós Foto: Vall del Llobregòs

El nou portal de Turisme Vall del LLobregós parteix del concepte ‘pensar en el visitant’ i presenta informació àmplia de les diferents poblacions de la zona, posant èmfasi en els aspectes com els serveis, allotjament i restauració, el patrimoni tant cultural com natural . Els continguts es presenten de formà àgil i centralitzada per llocs, permetent un accès ràpid a l’oferta disponible en cadascuna de les poblacions. Tot el contingut està georeferenciat, la qual cosa possibilita al visitant saber com arribar-hi de forma ràpida. L’apartat de natura mostra les rutes presents a la zona en les seves modalitats de caminades familiars, senderisme i btt i s’acompanyen de l’opció de poder descarregar els punts que la composen (tracks) per a lectors GPS.

Els recursos estan interelacionats per categories i d’aquesta forma ajuden a trobar els similars presents a la zona. Entre els aspectes a destacar per al visitant hi ha l’opció de confeccionar el seu pla de viatge personalitzat i també poder valorar-los. La web també té molt present el paper del visitant com a divulgador i prescriptor i permet que aquest pugui compartir qualsevol dels continguts a les xarxes amb els seus amics. L’interès està focalitzat en potenciar el turisme a l’exterior, disponible en quatre idiomes. El portal, optimitzat per al posicionament en cercadors, és de tipus ‘responsive’ amb visualització adaptada a qualsevol dispositiu, sigui ordinador o mitjançant smartphones (iPhone i Android).

La presentació es va realitzar el divendres 10 de juliol a Torà en un acte presidit per Magí Coscollola, alcalde de la població, i va comptar amb l’assistència de diferents representants del municipis de la Vall del Llobregós, tècnics de turisme i representants d’associacions i establiments de la zona. Ramon Sunyer, toranès i autor del projecte, va explicar als assistents els detalls del nou portal. El projecte és obra de cdnet, empresa especialitzada en la comunicació on-line, responsable dels portals viladetora.net, creat l’any 1998, un del més antics de les torres de Ponent i també de somsegarra.cat, iniciat ara fa 3 anys

La iniciativa ja compta amb el suport dels municipis de Calonge de Segarra, Guissona, Massoteres, Torà, Torrefeta i Florejacs i Vilanova de l’Aguda i s’espera que, en breu, s’hi vagin afegint la resta.

El portal de turisme Vall del Llobregós presenta  informació àmplia de les poblacions - Torà
El portal de turisme Vall del Llobregós presenta informació àmplia de les poblacions
Foto: Vall del Llobregòs
El portal de turisme Vall del Llobregós és de tipus participatiu - Torà
El portal de turisme Vall del Llobregós és de tipus participatiu
Foto: Vall del Llobregòs
Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós - Torà
Presentació del portal de turisme Vall del Llobregós
Foto: Vall del Llobregòs

Adjunts:   presentacio_valldellobregos.pdfEtiquetes: portal turisme vall del llobregós

Ho vols compartir?