Turisme dimecres 8 juny 2016 Autor: AjTora

Benvinguts a pagès!


<< Tornar     

Tres establiments de Torà participen en aquesta iniciativa

Benvinguts a pagès! Benvinguts a Torà
Benvinguts a pagès! Benvinguts a Torà Autor: AjTora

Veure com i on es produeixen els aliments que ens arriben a taula, saber com treballen els pagesos, descobrir els productes de temporada, visitar hortes, vinyes, oliveres, granges, ramats, productors de mel o de sidra… Aquest és l’esperit de la primera edició de ‘Benvinguts a pagès’, que tindrà lloc del 17 al 19 de juny, un cap de setmana de portes obertes a unes 150 explotacions agràries i ramaderes arreu de Catalunya, amb la complicitat d’uns 200 restaurants i uns 250 allotjaments, que també participen a la campanya i que oferiran un menú amb producte de proximitat, i ofertes especials d’allotjament de cap de setmana.

Tres establiments de Torà participen en aquesta iniciativa, l’Hostal Jaumet restaurant, establiment toranès amb 125 anys d’història, el Restaurant Can Solé Xic i la casa de turisme rural Cal Miramunt, ambdós situats a Claret. Els visitants de Cal Miramunt també gaudiran d’una sortida per fer reconeixement de plantes remeieres i un taller amb les mateixes plantes. Un dels llocs que també poden aprofitar per visitar és la torre de Vallferosa, del segle VIII.

Benvinguts a pagès és un projecte liderat per la Fundació Alícia, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme, del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i dels patronats de Turisme de les Diputacions, i s’emmarca dins els actes de la designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 i de l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme.

Hostal Jaumet - Torà
Hostal Jaumet
Autor: Hostal Jaumet
Cal Miramunt i can Solé Xic a Claret - Claret
Cal Miramunt i can Solé Xic a Claret
Autor: Ramon Sunyer


Etiquetes: benvinguts a pagès torà segarra vall del llobregós

Lectures: 344 Darrera: 28.01.2022

Ho vols compartir?


dissabte 29 gener 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

38a Caminada Popular de Torà
38a Caminada Popular de Torà
63 Fotos
Sent la Vall del Llobregós
Sent la Vall del Llobregós
55 Fotos
37a Caminada Popular de Torà
37a Caminada Popular de Torà
26 Fotos

Traductor / Translator