Turisme dijous, 23 de Juliol de 2020 Autor: AjTora

Nou fulletó de senders i rutes BTT per la Segarra


<< Tornar     

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra ha publicat un nou fulletó de senders i rutes BTT per la Segarra

Nou fulletó de senders i rutes BTT per la Segarra
Nou fulletó de senders i rutes BTT per la Segarra Foto: CC Segarra

Aquest fulletó inclou, en una cara, el mapa de la Segarra on se situen les dinou rutes dissenyades i promogudes per l’Àrea de Turisme del CCS aptes per fer a peu i/o en BTT. Aquestes rutes estan classificades en: familiars, patrimonials, de natura i històriques.

En la cara B conté rutes de diferents municipis de la comarca; rutes que passen per la Segarra com el Camí de Sant Jaume o el Camí Ignasià; recomanacions per fer els recorreguts amb totes garanties i el calendari dels esdeveniments esportius més remarcables de la comarca.

Es fa una menció especial al GR-170 de la vall del Llobregós. El GR- 170 del Llobregós té un recorregut circular de 66 km pels municipis de Torà, Ivorra, Massoteres, Biosca i Pinós. Amb quatre variants que permeten fer recorreguts circulars més curts a mida del caminat, d’aproximadament uns vint quilòmetres cadascun.

Tal com explica la consellera comarcal de Turisme al Consell, Montserrat Farrera, es tracta d’una bona eina de promoció del senderisme de la Segarra. Amb aquesta actuació es vol donar difusió del traçat de rutes de senderisme i BTT de la Segarra promogudes per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal, Ajuntaments, entitats i associacions. El fulletó s'ha editat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Per motius de seguretat, als allotjaments, museus, oficines de turisme i punts d’informació se’ls facilitarà el fulletó plastificat.

El mapa es pot passar a recollir per l’Oficina de Turisme del CCS o us el podeu descarregar aquí

Nou fulletó de senders i rutes BTT per la Segarra -
Nou fulletó de senders i rutes BTT per la Segarra
Foto: CC Segarra

Adjunts:   CCS_Tríptic_RutesSegarra.pdfEtiquetes: rutes senders btt segarra

Ho vols compartir?