Xarxes dimecres, 1 de Juny de 2011 Autor: editor

Alerta per estafa en devolucions falses d'Hisenda


<< Tornar     

l'Agència Tributària espanyola denuncia un intent de phishing o estafa bancària utilitzant el seu nom i logotip, relacionat amb la campanya de devolucions de la Declaració de la Renda

la plataforma internet és utilizada pel phishing
la plataforma internet és utilizada pel phishing

En aquesta època plena de paperassa fiscal, l'Agència Tributària espanyola s'ha convertit en una altra excusa per a les estafes en lí­nia. L'organisme públic denuncia un intent de phishing o estafa bancària utilitzant el seu nom i logotip, relacionat amb la campanya de devolucions de la Declaració de la Renda.

Segons denuncia l'Agència Tributària, els usuaris reben un email amb la seva capçalera i al seu nom en el qual es demanen les dades personals i bancàries del receptor per, teòricament, abonar una devolució tributària. Una estafa que sorgeix just en un moment de l'any en què molts dels contribuents esperen rebre la quantia que li correspon per la declaració anual de la renda.

Atenció als dominis


Per no ser ví­ctima d'aquests intents d'estafa, l'organisme públic posa sobre aví­s quines són les caracterí­stiques generals i els detalls als quals cal prestar atenció, com per exemple, els dominis:
L'Agència Tributària vol avisar tots els contribuents de les següents qüestions:
€¢ L'Agència Tributària mai envia un e-mail per demanar dades dels contribuents.
€¢ L'Agència Tributària mai paga devolucions amb abonament a targetes de crèdit.
€¢ El domini que figura en aquesta pàgina web no és el de l'Agència Tributària.

Els dominis reals de l'Agència Tributària són: www.aeat.es, www.agenciatributaria.es i www.agenciatributaria.com. L'accés a la seu electrònica s'ha de fer a través dels dominis: €¨ www.agenciatributaria.gob.es, www1.agenciatributaria.gob.es, www2.agenciatributaria.gob.es, www1.aeat.es, www2.aeat.es, www3.aeat.es, www4.aeat.es, www5.aeat.es i aeat.es.
Pots visitar visitar el web de l'agència tributària per conèixer tots els detalls d'aquest intent d'estafa.Font: readwriteweb.es Etiquetes: alerta estafa phishing devolució hisenda

Ho vols compartir?