Xarxes dimecres, 29 de Febrer de 2012 Autor: editor

The Pirate Bay es passa a magnet i abandona els torrent


<< Tornar     

La web de descàrregues utilitzarà només enllaços magnet en lloc d'arxius torrent, la qual cosa dificultarà encara més la tasca de les legislacions que pretenen acabar amb les descàrregues d'arxius.

The Pirate Bay es passa als magnet
The Pirate Bay es passa als magnet

The Pirate Bay ha canviat els torrent pels enllaços magnet com una mesura per dificultar la persecució de les autoritats, a propòsit de la llei SOPA o ACTA. La decisió va ser presa fa dos anys quan es van introduir les tecnologies DHT i PEX que feien innecessari l'ús de trackers de Bittorrents.

Els enllaços Magnet permeten que el seu contingut sigui més lleuger i amb poca o nul·la evidència de que s'estan intercanviant arxius. En els enllaços magnet, es vincula als arxius pel seu contingut, a través d'etiquetes de metadades, i no per la seva ubicació, cas dels arxius Torrent. D'aquesta manera, no cal que els servidors estiguin en constant funcionament. Això indubtablement tindrà beneficis per a mitjans com la navegació mòbil, ja que permet guardar la informació que conté usant menys espai que els arxius Torrent.

Una primera prova ha permès obtenir una còpia de part de tots els enllaços de The Pirate Bay en 90 MB. No obstant això, aquests famosos 90 Mb d'enllaços de Pirate Bay tenen a més una altra funcionalitat: el tancament del lloc serà molt més difícil (gairebé impossible) en existir virtualment milers de còpies de la llista en circulació. Els torrents que The Pirate Bay té allotjats arriben a 1.643.194, encara que en el seu lloc s'esmenten més de 4 milions de torrents, comptant als que es comparteixen amb altres serveis.Etiquetes: p2p descàrregues magnet

Ho vols compartir?