Xarxes dimarts, 25 de Setembre de 2012 Autor: Ramon Sunyer

La Mollerussa Lan Party preveu batre el rècord de participació amb 400 persones


<< Tornar     

Amb només cinc anys d'existència és una de les que compta amb més participació de totes les que es celebren a Catalunya

La Mollerussa Lan Party de 2009
La Mollerussa Lan Party de 2009 Foto: Hèctor Clivillé


En l'edició d'enguany, prevista del 5 al 7 d'octubre es preveu batre el rècord de participació amb 400 persones, la qual cosa i a espera de saber què passarà amb la Lan Party de Barcelona, podria fer que situés la de la capital del Pla d'Urgell com la més important del país.

La Lan Party disposarà de 170 megues de pujada i baixada per la connexió a la xarxa dels participants i també repartirà més de 5.000 euros en premis. Així mateix, reconegudes empreses del sector hi seran presents.

Mollerussa Lan Party va néixer fa cinc anys com una associació sense ànim de lucre per promoure activitats relacionades amb els audiovisuals i les noves tecnologies. Amb aquest curt període, la Lan Party de Mollerussa s'ha convertit en una de les més importants de Catalunya pel que fa al nombre de participants.

Entre altres activitats, 'organitzem aquest esdeveniment per donar oportunitat a tots els amants de les noves tecnologies a gaudir d'uns dies de convivència on poder aprendre i gaudir a parts iguals'.

La Mollerussa Lan Party de 2009 - Mollerussa
La Mollerussa Lan Party de 2009
Foto: Hèctor Clivillé


  + info (enllaç extern)

Etiquetes: lan party mollerussa

Ho vols compartir?