Xarxes divendres 14 desembre 2012 Autor: editor

El Consorci de la TDT del Bages Berguedà Solsonès es dissol


<< Tornar     

Havia de gestionar un canal públic de TDT a les tres comarques però amb la crisi actual no es considera viable

Ple del Consorci de la TDT del Bages, Berguedà i Solsonès
Ple del Consorci de la TDT del Bages, Berguedà i Solsonès Autor: Ajuntament Manresa

El Ple del Consorci per a la gestió de la televisió digital local pública de la demarcació del Bages, el Berguedà i el Solsonès ha aprovat per unanimitat iniciar el procés de dissolució i de liquidació d'aquest ens en la reunió celebrada aquest matí al saló de sessions de l'Ajuntament de Manresa.

La decisió arriba després de la renúncia d'alguns municipis a continuar formant part del Consorci per les dificultats financeres que pateixen i també pel cost econòmic excessiu que representa la posada en marxa del canal públic de TDT.

El Consorci, constituït el 28 de juliol de 2009, tenia per objecte la gestió conjunta del servei de televisió digital local corresponent al programa del canal múltiple de la demarcació a la qual pertanyen els ajuntaments consorciats.

Ara es posaran en marxa els tràmits pertinents per resoldre els contractes que el Consorci manté amb tercers, així com per determinar la situació patrimonial i de Tresoreria del Consorci, i procedir a la seva liquidació.Etiquetes: tdt tv comarcal solsonès

Lectures: 217 Darrera: 19.05.2021

Ho vols compartir?


dimecres 20 octubre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Traductor / Translator