Xarxes dilluns, 18 de Octubre de 2010 Autor: editor

Cinc dies sense cobertura de telefonia mòbil de Movistar a Torà


<< Tornar     

A causa de l'avaria, ni els veïns de la població poden trucar, amb normalitat, al parc de bombers ni el servei d'emergències 112 pot posar-se en contacte amb els bombers de Torà per comunicar-los les alertes que reben dels ciutadans.


L'avaria, que va començar dimecres a la tarda, afecta a la totalitat de la xarxa Movistar de la població. L'alcalde de Torà, Domènech Oliva explica que "tot i que el consistori s'ha posat en contacte amb Telefónica encara no han solucionat el problema. í‰s lamentable que succeeixi això al segle XXI perquè afecta l'activitat de les empreses i els serveis d'emergència com els bombers".

Quan passen aquest tipus d'avaries, els Bombers de la Generalitat entreguen un telèfon mòbil per als efectius de guàrdia. I aquest aparell també és de la companyia Movistar. Per això han estat els efectius del parc de bombers voluntaris de Torà els que s'han inventat un pla C. Han desviat el telèfon fix del parc al mòbil personal d'un bomber voluntari, que té una altra companyia telefònica.

Finalment el problema ha estat subsanat el mateix dilluns després que els tècnics reparessin l'avaria a l'antena de telefonia mòbil de la poblacióEtiquetes: avaria telefonia mòbil Movistar torà

Ho vols compartir?