Festes divendres 25 gener 2013 Autor: editor

El carnaval de Solsona vol que 'mamem' Pixats de ruc


<< Tornar     

La nova beguda és un combinat amb ingredients secrets

Cartell dels Pixats de ruc
Cartell dels Pixats de ruc

L'Associació de Festes del Carnaval de Solsona té la intenció d'impulsar una beguda típica per al Carnaval de Solsona i, per aquest motiu, han preparat un combinat propi sota el nom de Pixats de ruc, els ingredients del qual són un secret més ben guardat que el de la Coca Cola! Només poden avançar que és per a majors de 18 anys i amb la ment inquieta!

Des de l'organització, creuen que pot ser un complement original per a la festa i una manera de donar més renom al Carnaval, a la ciutat i a la comarca. El preu de la beguda és anticrisi: 1 euro el gotet.

Durant aquest Carnaval es podrà trobar als següents establiments: Bar Cantàbric, Cal Cabanes, Petit Cafè, Cal Jaume, L’Olivera, L’Espiga, el 3/14, l’Aixeta, La Criolla, el Fermin, el Castell, Only Party, el Racó, la Cabana d’en Geli i bar Casal.

Les begudes típiques són un fet habitual en altres poblacions o festes de renom, com ho és la barreja de la Patum a Berga, la Pomada de Menorca o la Mamadeta a TarragonaFont: Nació Solsona Etiquetes: carnaval festes típiques solsona

Lectures: 190 Darrera: 12.08.2022

Ho vols compartir?


dissabte 13 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Festa del Brut i la Bruta 2022
Festa del Brut i la Bruta 2022
73 Fotos
Festa Major de Torà 2021
Festa Major de Torà 2021
238 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2020
Festa del Brut i la Bruta 2020
144 Fotos

Traductor / Translator