Festes divendres 10 maig 2013 Autor: ana

Colors 2013


<< Tornar     
cartell Colors 2013
cartell Colors 2013 Foto: ana

Guissona celebra per sisè any consecutiu la jornada intercultural COLORS
El tret de sortida tindrà lloc el proper divendres, 10 de maig a les 7 de la tarda amb un cafè-tertulia al bar Centre de la vila (Plaça Bisbe Benlloch, 2), en aquest espai es presentarà l'audiovisual elaborat des del Consell Comarcal de la Segarra, SEMPRE SURT EL SOL, que narra l’experiència de 6 dones que han viscut el procés migratori en pròpia persona.

El dissabte al matí. A partir de les 11 es podrà gaudir de diferents activitats que s'iniciaran amb la FLOR DE LES CULTURES, la lectura d'un conte i el desenvolupament d'un joc, al voltant d'una flor que serà l'eina per donar a conèixer la gran quantitat de cultures que conviuen a la vila de Guissona.

Acabada la cercavila tindrà lloc una GIMCANA FAMILIAR, dinamitzada per les entitats i associacions participants en el projecte amb una sèrie d'activitats pel nucli històric de la vila, es pot incriure a la gimcana als mateixos centres educatius o el mateix dia a les 11 del matí a la plaça Bisbe Benlloch, els guanyadors de la gimcana guanyaran abonaments a la piscina, motxilles i molts premis més.

La jornada clourà a la una del migdia amb la cantada conjunta de la cançó COLORS de Donovan, moment en que la plaça major s'omplirà de música a càrrec de diferents alumnes de l'Escola Municipal de Música Josep Maria Llorens i Cisteró que entonarà aquesta cançó amb tots els guissonencs i guissonenques que els vulguin acompanyar, com a cant a la interculturalitat de la vila.Etiquetes: actes intercultural colors

Lectures: 47 Darrera: 01.10.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?