Festes divendres, 6 de Setembre de 2013 Autor: somsegarra

Festa major Calaf 2013


<< Tornar     

Des del divendres 6 fins el dilluns 9 de setembre, enguany presenta com a novetat la celebració del 1r Mercat de la Catalunya Central, per contra no hi haurà la Festa Menor

cartell Festa major Calaf 2013
cartell Festa major Calaf 2013 Foto: Albert

Divendres 6
La festa engegarà amb el tradicional pregó, des del balcó de l’Ajuntament, seguit del sopar popular a la plaça Gran o l’espectacle texà Tex-Mex. La nit continuarà a les 24.00 h amb els primers concerts del 2n Calaf Sound . Actuaran, a la plaça dels Arbres, Babylon Vainas, Krü i Besos de Perro.

Dissabte 7
A les 11.00 h s’inaugurarà la Plaça dels Oficis 1r Mercat de la Catalunya Central , a la plaça Gran. Durant tot el dia s’hi podran observar de prop antics oficis (cullerer, teuler, forjador, cistelleria, ceramista...) així com passejar entre les parades artesanals del mercat. Abans ja s’haurà inaugurat el nou local d’Unió de Pagesos, al carrer de Sant Antoni.

De cara a la tarda, es podrà gaudir del torneig aleví-infantil de tennis de taula, de la cercavila de gegants i de la nova activitat de contes de Festa Major, a càrrec de Xarxa Calaf. A la plaça dels Oficis tindrà lloc la comitiva del casament a pagès d’Ardèvol, acompanyada de danses tradicionals.

Al vespre-nit hi haurà el concert i ball amb el grup Banda Sonora, l’estrena de l’obra “Pel davant i pel darrere” , a càrrec de l’ATC, i la nit jove amb les actuacions de Psychodrome (dins del Calaf Sound), Batinkat, els Sabor de Gràcia i el DJ Ruben Inside.

Diumenge 8
La jornada l’encetarà una nova edició de la quadrangular d’escacs, per seguir ja al migdia amb les sardanes, a la plaça dels Arbres. A la tarda, futbol al camp de les Garrigues entre la UE Calaf i el Finsobe CF. A les 18.00 h començarà la trobada de line dance country, mentre que a les 19.00 h tindrà lloc el ball al passeig, amb el grup Flash. A la nit, al Casal, segona funció de “Pel davant i pel darrere” . Tancarà la programació la nit de DJ’s del Calaf Sound , amb les actuacions de DJ Cuca Loca, Badnoise DJ, Miquel del Pozo DJ i DJ Gominas.

Dilluns 9
El darrer dia de Festa Major començarà matiner, a les 9.30 h, amb el torneig de botifarra. A la tarda hi haurà ball amb Montse & Joe Transfer, i en finalitzar serà el torn del castell de focs, que com sempre tancarà el programa festiu.

cartell Calaf Sound 2013 - Calaf
cartell Calaf Sound 2013
Foto: Albert

Adjunts:   _fm_calaf_2013_programa.pdfEtiquetes: festes majors calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?