Festes dilluns, 16 de Juny de 2014 Autor: La Segarrenca

Èxit de la tercera edició del Vals un Potosí


<< Tornar     

Més de 500 persones van gaudir d'una gala amb 12 actuacions als patis de la Universitat de Cervera

Èxit de la tercera edició del Vals un Potosí
Èxit de la tercera edició del Vals un Potosí Foto: La Segarrenca

El passat dissabte 14 de juny, La Segarrenca va organitzar la tercera edició de la gala Vals un Potosí, l’escala en hi-fi concurs per a la igualtat, als patis de la Universitat de Cervera. Les més de 500 persones que van assistir-hi de públic van poder gaudir d'una gala per a la igualtat de les que no s'obliden, amb més actuacions que mai, amb un equip de presentadors de primera línia, Faycel El Ammari i Montse Oriol, que van donar el tret de sortida a la gala amb la cançó Sarà perché ti amo de Ricchi e Poveri. També es va comptar amb un jurat, format pel Josep Maria Orobitg, la Txell Morera i la Gemma Llort que, en clau d’humor, van fer les seves valoracions des del mateix escenari.

La gala va comptar amb 12 actuacions de luxe que van permetre fer aparèixer en un mateix escenari personatges com la Guillermina Mota, el Michael Jackson o la Marisol i grups com The Ramones o les Bananarama. Tampoc van faltar-hi els premis, tot cedits per diferents establiments que van col•laborar amb productes de proximitat. Així, els Diables de Cervera-Carranquers van guanyar el premi a la millor posada en escena; els novells Grel’on, amb el seu particular baile del cuadrado, es van emportar el premi per ser els més fidels a l’original; i, finalment, les Single Ladies van tenir un merescut premi per ser qui es va moure més per la igualtat.

La gala també va tenir espais de denúncia, molt especialment de la reforma de la llei de l’avortament del govern espanyol, i de reivindicació d’un model d’escola catalana, pública, laica, de qualitat i coeducativa. Un dels moments més àlgids de la nit va ser el llarg aplaudiment que es va produir quan es recordava la vaga de fam de Jaume Sastre, docent de les Illes Balears.

Récord de participants i de públic a la tercera edició del Vals un Potosí! -
Récord de participants i de públic a la tercera edició del Vals un Potosí!
Foto: La Segarrenca
Èxit de la tercera edició del Vals un Potosí - Cervera
Èxit de la tercera edició del Vals un Potosí
Foto: La Segarrenca
Èxit de la tercera edició del Vals un Potosí - Cervera
Èxit de la tercera edició del Vals un Potosí
Foto: La Segarrenca


Font: La Segarrenca   + info (enllaç extern)

Etiquetes: espectacles escala en hi-fi cervera
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?