Festes dissabte 5 agost 2017 Autor: somsegarra

9è Mercat Vell de Conesa


<< Tornar     

Dissabte 5 d’agost

cartell 9è Mercat Vell de Conesa Autor: mercat vell

El proper dissabte 5 d’agost tindrà lloc la 9a edició del Mercat Vell de Conesa El Mercat es posarà en marxa a les deu del matí i s'allargarà fins a les nou del vespre.

Entre els actes previstos destacar la 8a trobada d'intercanvi de plaques de cava, al carrer Nou, el 6è tast de vins i formatges, al minigolf del Clos, amb la participació del celler Carlania, el Magatzem del Vermut i Jordi Llorenç i els formatges de Sant Gil d'Albió i la degustació d'olis, al racó del mossèn.

Durant tota la jornada, hi haurà exposicions o instal·lacions com la mostra 'Carbasses. Els colors de la sigil·lada', escultures de ceràmica de Maria Gelabert o l'exposició de fotografies de Jaume Andreu 'Sóc de poble. Vall del Corb'. També es podrà veure una mostra de vestits de paper de Trini de cal Robet o de rajoles hidràuliques. Es podrà contemplar la recreació d'un rebost, una papereria, una mostra sobre la mili, fotos de la col·lecció de Joan Porredon, fotos de 'La vida a pagès' de Joan Canals o altres instal·lacions o mostres sobre el centenari de les fonts, peixos, aquarel·les de Vicenç i Victòria, casetes de nines de l'Anna de ca la Maria del Moliner, el carro o les mantellines i la presentació del llibre 'Pobles amb encant de la Baixa Segarra' de Maria Solà que es durà a terme a les dotze del migdia al minigolfEtiquetes: mercat vell conesa

Lectures: 13 Darrera: 03.01.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dilluns 18 gener 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Festa del Brut i la Bruta 2020
Festa del Brut i la Bruta 2020
144 Fotos
Festa major de Torà 2019 (2) Entitats
Festa major de Torà 2019 (2) Entitats
121 Fotos
Festa major de Torà 2019 (1)
Festa major de Torà 2019 (1)
191 Fotos

Traductor / Translator