Festes dijous, 14 de Desembre de 2017 Autor: editor

Pessebre vivent d'Ardèvol 2017


<< Tornar     

26 i 30 de desembre 2017, i 1, 6, 7, 13 i 14 de gener 2018

Foto: organització pessebre

El pessebre vivent d'Ardèvol, de llarga tradició, consta de més de 30 quadres o escenes i compta amb dos-cents actors, tant del poble com dels pobles veïns

L'espai de representació del pessebre vivent és tot el poble, i consta de dues parts en les quals es mostra tota la màgia del Nadal:

A la primera part, d'inspiració bíblica, es poden veure les principals escenes que apareixen relatades als Evangelis respecte el naixement i els primers anys de la vida de Jesús. De l'Anunciació a la seva presentació al Temple, passant per la sobrietat de la cova o la fastuositat de la cort d'Herodes, us convidem a submergir-vos en l'ambient màgic d'aquells temps tan reculats. Com a picada d'ullet als pessebres que tots tenim a casa, en un raconet ben amagat, també hi tenim un caganer de carn i ossos; sereu capaços de trobar-lo?

Fent un salt en el temps, a la segona part hi trobareu una recreació de com vivien el Nadal els nostres avantpassats a l'Ardèvol del segle XVIII. Tant pobres com rics, dins les seves possibilitats, es preparaven per celebrar les festes mentre, a fora, els treballadors s'afanyaven a tallar llenya i fer altres oficis de l'època. Després d'entrar, literalment, dins d'esglésies, convents, i llars on la gent es dedica a les seves tasques quotidianes.

En acabar la visita, es convida a tothom a menjar una bona torrada amb botifarra a vora del foc. També podreu adquirir al mercat diferents productes artesans locals.


Dies: 26 i 30 de desembre, i 1, 6, 7, 13 i 14 de gener.
Representacions: a 2/4 de 7 (18:30) i a 2/4 de 8 (19:30) de la tarda.

Preu de les entrades:
Nens fins a 5 anys gratuït
Nens de 5 a 9 anys 5€
A partir de 10 anys i adults 10€

Per a més informació i/o reserva d'entrades:
678 69 15 39 (Glòria) 646 63 36 46 (Màrius)

 - Ardèvol

Foto: organització pessebre
 - Ardèvol

Foto: organització pessebre
 - Ardèvol

Foto: organització pessebre


Etiquetes: pessebre vivent ardèvol

Ho vols compartir?