Festes divendres, 16 de Febrer de 2018 Autor: somsegarra

Festa del Pellofa 2018


<< Tornar     
Festa del Pellofa 2018
Festa del Pellofa 2018 Foto: aj. Calaf

El Carnaval de Calaf, que ja va recuperar al 2017 la denominació de la Festa del Pellofa, se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de febrer.

Divendres 16


A partir de les 22:30h
Animal Party
Posa-me-la-dura torneig de ‘duro'
La temàtica de la festa serà que tothom vingui disfressat d'animal. Per amenitzar la nit, comptaran amb Tropical Riots PD'S, PD Polseguera. Com a novetat l'envelat de carnaval comptarà amb un toro mecànic.

Dissabte 17


Durant tot el matí
Concurs de botiges. La comissió de carnaval passarà pels establiments participants per veure l'ambientació i disfresses dels botiguers. Anirà acompanyada de la percussió dels Diables de l'Alta Segarra per tal d'amenitzar i fer ambient pels carrers del poble.

11:30 hores al Casino de Calaf
Espectacle infantil 'Que comenci la festa' amb Jaume Ivars.

16:30 hores
Gran Rua del Pellofa amb el concurs de carrosses i comparses. El recorregut culminarà amb el pregó de les Reines Pellofa i l'entrega de premis, a l'envelat situat al pàrquing de l'antiga serradora. Les batukades Sambandreu i Ben Sonats acompanyaran la rua amb el seu ritme festiu.

21:00 hores
XII Mamada, el ja tradicional i multitudinari corre bars de carnaval, que començarà a la plaça dels Arbres. Recorrerà diversos bars d Calaf i s'acabarà amb un sopar popular a l'envelat.

A les 00.00 hores, tindrà lloc el Gran Ball de disfresses que enguany comptarà amb concerts de Orquestra Tropical, La Sra. Tomasa i DJ Partisana.

A les 3.30 de la matinada hi haurà l'entrega de premis a les millors disfresses participants en el ball.

Per inscriure's al torneig de duro i/o al concurs de de carrosses i comparses cal enviar un correu a: lapolsdelaterra@gmail.com. En el cas de torneig el preu de la inscripció és de 10 euros.

El tiquet de la XII Mamada es pot comprar al Cafè del Casal, al Forn Fitó o al Ke Diví fins al 15 de febrer amb un preu de 20 euros pels majors de 18 anys. Inclou el 6 pintxos, 6 quintos, postres, l'entrada al Ball de Disfresses i un mocador de record.



Etiquetes: carnaval festa del pellofa calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?