Festes dilluns, 2 de Abril de 2018 Autor: editor

Festa del Panellet 2018


<< Tornar     
Festa del Panellet 2018
Festa del Panellet 2018 Foto: aj calonge

El proper dilluns de Pasqua, 2 d’abril, se celebrarà la Festa del Panellet a Santa Fe de Calonge de Segarra.

Els actes començaran a 2/4 de 10 del matí amb l’esmorzar 'Tarifa Plana', que consisteix en: botifarra, cansalada i arengades a la brasa, pa, vi i aigua sense límit, fins que s’acabi, per només 3 euros. La manera de cuinar l’esmorzar anirà a càrrec de cadascú. A l’esmorzar també es podrà degustar el cigronet de l’Alta Anoia, col·laboració de l’Associació per al Desenvolupament de l’Alta Anoia

A les 10 del matí s’obrirà la fira de diversos productes i serveis de la zona.

A 2/4 de 12 del matí hi haurà la celebració de l’Eucaristia a l’església de Santa Fe de Calonge, acompanyada per la coral de Sant Martí Sesgueioles. Al finalitzar tindrà lloc la benedicció i el repartiment del panellet, enguany amb la col·laboració en el repartiment del panellet de les cases de Ca l’Oliva i Ca l’Espinac.

A les 12 del migdia, tallers i l’espectacle de circ, a càrrec de la companyia Tot Circ

A l’1 del migdia l’Associació Cultural i Educativa Calamanda oferirà una cantada de caramelles. Hi haurà servei de bar des de les 9 h fins que s’acabi la festa.

Com a novetat, aquest any es farà una trobada de pianistes de l’Alta Segarra i l’Alta Anoia. Hi haurà un piano de cua a la disposició dels pianistes que desitgin participar-hi (inscripcions a l’Ajuntament fins al 28 de març). Us animem a què vingueu a tocar el piano!

Us hi esperem!



Etiquetes: festa del panellet calonge de segarra

Ho vols compartir?