Medi ambient dijous 7 març 2013 Autor: Redacció

Calonge de Segarra incorpora contenidors per recollir olis i roba


<< Tornar     

Estan ubicats a la zona de contenidors del costat de l’Ajuntament, al nucli de Dusfort

Calonge de Segarra incorpora contenidors per recollir olis i roba

L’Ajuntament de Calonge de Segarra ha instal·lat recentment contenidors per a la recollida d’olis domèstics residuals i roba usada, ubicats a la zona de contenidors del costat de l’Ajuntament, al nucli de Dusfort.

En el contenidor d’olis domèstics residuals, de color taronja, s’ha de dipositar l’oli residual usat (olis de cuina i olis vegetals caducats) en ampolles de plàstic tancades. En aquest contenidor no hi van olis minerals de cotxes i màquines, ni tampoc olis i greixos animals.

Pel que fa al contenidor de roba usada, de color gris, s’hi ha de dipositar la roba usada (roba de vestir, calçat, roba de llit, mantes, estovalles i draps) en bosses de plàstic degudament tancades. En aquest contenidor no hi van: plàstics (excepte la bossa de plàstic que s’utilitzi per dipositar la roba usada), envasos, paper, cartró, vidres, restes orgàniques, ni piles. Amb aquest sistema de recollida d’olis residuals domèstics i roba usada es preveu fomentar l’ús del reciclatge i, així, preservar el medi ambient amb la col·laboració de tots els veïns.Etiquetes: recollida selectiva olis roba
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dimarts 27 octubre 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

El Llanera
El Llanera
119 Fotos
Flora i fauna
Flora i fauna
86 Fotos

Traductor / Translator