Medi ambient diumenge, 10 de Abril de 2016 Autor: Ajuntament Calaf

EcoFira Calaf


<< Tornar     
cartell EcoFira Calaf
cartell EcoFira Calaf Foto: ecofira

El proper diumenge 10 d'abril Calaf acollirà la primera edició de l'EcoFira de Calaf, l'única fira dedicada al producte ecològic de la comarca de l'Anoia i de l'Alta Segarra.

52 expositors i empreses de diferents sectors d’arreu de Catalunya ja han confirmat la presència a la fira. Els visitants podran trobar estands d’alimentació, gastronomia, energies renovables, bioconstrucció, aprofitament forestal, calefacció ecològica, bicicletes de bambú i elèctriques, sorrejats eco, aigua de mar, artesania del reciclatge, salut ambiental, assessorament mediambiental i altres propostes vinculades a l’ecologia i el medi ambient.

Activitats paral·leles


Durant tot el dia hi haurà una vintena d'activitats paral·leles que mantindran una relació directa amb la temàtica de la fira. Es faran demostracions tècniques de bioconstrucció, escultures de fusta amb motosserra i es podrà veure el procés de construcció d'una bicicleta de bambú. S'han programat tallers de diferents temàtiques, des d'horts urbans, a meteorologia, observació astronòmica del sol i tallers d'ecocuina per als infants. De fet, hi haurà tot un espai ecogastronòmic on es podran degustar diferents àpats acompanyats de cervesa ecològica.

La plaça dels Arbres acollirà dos espectacles infantils. A les 12.00 hores, la companyia Tot Circ farà l'espectacle sobre el reciclatge “Passavolant. reciclant…”. A les 17.30, la companyia Acariciando el Aire representarà “L'arbre centenari”, una actuació didàctica sobre el bosc i el medi ambient. A més de participar en els taller, els infants podran gaudir de les atraccions ecològiques i d'un inflable sobre el reciclatge.

Durant tot el diumenge, 10 d'abril, també es faran diferents ponències de temes variats i vinculats a la temàtica principal de la fira. El meteoròleg Francesc Mauri, un dels grans atractius d'aquestes xerrades, abordarà el tema del canvi climàtic amb la ponència “Canvi climàtic: què hi podem fer des de casa”. Mentre que Astrid van Ginkel, farmacèutica especialitzada enla consultoria i l'assessorament en productes naturals i medicinals farà una ponència sobre les desconegudes i desaprofitades herbes de marge.Etiquetes: ecofira calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dimecres, 19 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

El Llanera
El Llanera
119 Fotos
Flora i fauna
Flora i fauna
86 Fotos