Medi ambient dimecres, 29 de Juliol de 2020 Autor: somsegarra

Tres nous projectes eòlics i un de fotovoltaic a l'altiplà segarrenc


<< Tornar     

A final de juliol, s'ha anunciat tres nous parcs amb 41 aerogeneradors i una potència total de 146 MW. El fotovoltaic és de 4,5 MW

Tres nous projectes eòlics i un de fotovoltaic
Tres nous projectes eòlics i un de fotovoltaic Foto: somsegarra

Si al gener ja ens va commocionar la noticia dels avantprojectes d'11 nous parcs eòlics a l'altiplà segarrenc i, al cap d'un mes, sis nous, ara arriben noticies de tres nous d'eòlics i un de fotovoltaic.

Parc eòlic Conca de Barberà 1(CB-I) de 50 MW presentat per DESAROLLOS EÓLICOS CUENCA DE BARBERÁ, S.L. Afecta el terme municipal de Ribera d'Ondara i consta de 9 aerogeneradors, 7 corresponen al model tipus SG-170 5.6MW i 2 al model SG-170 5.4MW. Els dos models d'aerogeneradors tenen una altura de 115 m de torre i tres pales que formen un diàmetre de 170 metres.

Altres dos són de GIRONINA DE ENERGIAS RENOVABLES S.L i s'emparen en sol·licituds del 2006 (Parc Eólic Ivorra de 42 MW de potencia i Parc Eòlic de Castellfollit de 32 Mw de potencia)

El Parc Eòlic Castellfollit amb una potència nominal de 48 MVA, distribuïda en 16 aerogeneradors de 3 MW de potència nominal. Inclou a més dels municipis inicials de Castellfollit de Riubregós i Pujalt, el de Calonge de Segarra i el d’Ivorra.

El Parc Eòlic Ivorra tindrà una potència nominal de 48 MVA, distribuïda en 16 aerogeneradors de 3 MW de potència nominal. incloeu a més del municipi inicial d’Ivorra, el d'Estaràs i el de Castellfollit de Riubregós.

L'empresa EGUZKI 22CER SL promou la Instal·lació fotovoltaica Cervera de 4,5 MW (5,35 MWp), situada entre l'aeròdrom de Cervera y el Pla de les Franqueses, en un conjunt de 5 finques ocupant unes 9,6 ha. Contempla 15 instal·lacions de 30 unitats de plaques solars.

Tothom qui ho desitgi pot formular les consideracions que cregui oportunes fins a final d’agost de 2020.


Avantprojecte CB-I
Avantprojecte Ivorra 2019
Avantprojecte Castellfollit 2019
22CER_PB_Proyecto_basico_Cervera_v2

Projecte eòlic Ivorra -
Projecte eòlic Ivorra
Foto: somsegarra
Projecte eòlic Castellfollit -
Projecte eòlic Castellfollit
Foto: somsegarra
Projecte fotovoltaic Cervera -
Projecte fotovoltaic Cervera
Foto: somsegarra


Etiquetes: parcs eòlics fotovoltaica segarra
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


diumenge, 16 de Juny de 2024
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

El Llanera
El Llanera
119 Fotos
Flora i fauna
Flora i fauna
86 Fotos