Govern municipal dimecres, 10 de Novembre de 2021 Autor: AjTora

Anunci sobre la subvenció rebuda del Servei d'Ocupació de Catalunya


<< Tornar     

La subvenció rebuda és de 11.000 € i permet cobrir els costos de la contractació d’un tècnic auxiliar en disseny gràfic.

Anunci sobre la subvenció rebuda del Servei d'Ocupació de Catalunya
Anunci sobre la subvenció rebuda del Servei d'Ocupació de Catalunya Foto: AjTora

L’Ajuntament de Torà ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per la convocatòria destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per l’any 2021.

Segons l’ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. I la RESOLUCIÓ TSF/1556/2021, d'11 de maig, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2021, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP) (ref. BDNS 565045).

Gràcies a aquesta subvenció, que el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l'Ajuntament de Torà, es podrà dur a terme la configuració de la web de l’Ajuntament, la creació de bases de dades de premsa local, gestionar les xarxes socials, elaborar campanyes de comunicació i fer cartells de difusió tant per a la web i a les xarxes socials, introduir dades en aplicacions informàtiques, realitzar tasques de consulta i recerca d’informació, comprovar i mecanitzar dades, així com, totes aquelles tasques de caràcter similar que li siguin encomanades; tasques que totes elles repercutiran, sens dubte, positivament cap al ciutadania en general.Etiquetes: anunci subvenció servei ocupació de catalunya torà

Ho vols compartir?