Agricultura dimarts 27 setembre 2011 Autor: editor

Un tractor que es condueix sol


<< Tornar     

Els vehicles estan equipats amb tecnologia de detecció d'obstacles

Tractor sense conductor Kinze

Després de dos anys de desenvolupament, l'empresa nord-americana Kinze ha creat una sèrie de tractors que no necessiten conductor. Estan equipats amb tecnologia de detecció d'obstacles que els permet evitar reixes, pals, animals de granja i altres vehicles. A més, els vehicles poden prendre decisions operacionals en funció de les condicions del terreny.

La idea és que aquests vehicles puguin treballar, per exemple, de nit. A més, pot realitzar diverses tasques, com plantar, nodrir, mantenir i recollir les collites ".

La tecnologia utilitzada no és nova, segons explica la pròpia companyia, sinó que porta usant des de la dècada dels noranta en diverses indústries com la mineria, la construcció o l'àmbit militar. No obstant això, és la primera vegada que s'utilitza en l'àmbit agrí­cola.

La tecnologia va ser desenvolupada originalment en un laboratori mitjançant simulació per ordinador. Els enginyers de Kinze es va associar amb Jaybridge Robotics, una empresa de Cambridge, Massachusetts, per adequar la tecnologia del laboratori al camp, i fer proves per perfeccionar el treball.Etiquetes: innovació agricultura robòtica

Vídeos

Kinze Autonomy Project

Kinze Autonomy Project

Ho vols compartir?


dimarts 29 setembre 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Les Merites a l'estiu
Les Merites a l'estiu
23 Fotos
Segar i batre
Segar i batre
105 Fotos

Traductor / Translator