Agricultura dimecres 3 febrer 2010 Autor: diversos

Unió de Pagesos convoca tractorades arreu del paí­s el 5 i 6 de febrer per la crisi del sector agrari


<< Tornar     

El sindicat protesta per la passivitat del Govern davant la crisi del sector agrari

Tractorada a Reus
Tractorada a Reus

Unió de Pagesos ha convocat pels dies 5 i 6 de febrer un total d'11 tractorades i concentracions de pagesos arreu del territori català com a mobilització prèvia a la manifestació de la pagesia catalana que tindrà lloc a Barcelona el proper dia 20 de febrer.

A les comarques lleidatanes Unió de Pagesos ha convocat 6 concentracions diferents que començaran a les 10 del matí­ amb una assemblea per part dels pagesos i que seguirà amb una marxa lenta de tractors per les carreteres N-230 a l'alçada de Torrefarrera; C-45 a Seròs, N-240 a la cruïlla entre Torregrossa i Pugiverd; C-53 a Bellcaire; C-13 a Tremp i C-12 a Llardecans.

Amb aquestes mobilitzacions el sindicat denuncia que els governs català i central es mantenen impassibles davant el fet que s'han agreujat els abusos de la gran distribució sobre els productes agraris, als quals imposen preus baixos i marges abusius. Segons Unió de Pagesos, les conseqüències poden ser irreparables si el govern no actua ja.

D'altra banda, abans d'acabar el març tindrà lloc un debat monogràfic al Parlament de Catalunya sobre la situació del sector agrari, tal com va demanar Unió de Pagesos. A més el sindicat també demana al govern que busqui una solució perquè els pagesos puguin pagar la tarifa de servei del canal Segarra-Garrigues, €œinassumible€ per a la majoria en aquest moment de crisi, segons el sindicat.Etiquetes: convocatòries tractorada unió pagesos

Lectures: 624 Darrera: 13.05.2022

Ho vols compartir?


dimecres 10 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Les Merites a l'estiu
Les Merites a l'estiu
23 Fotos
Segar i batre
Segar i batre
105 Fotos

Traductor / Translator